Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 12, 2013 20:09 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Cóż mam powiedzieć ...... :roll:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt kwi 12, 2013 20:39 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

MalgosiaZ pisze:Cóż mam powiedzieć ......

"Trzymaj się Blekuś, w tym domu mimo weterynarzomani opiekunki da się żyć"

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Nie kwi 21, 2013 21:23 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

kotydwa12 pisze:
MalgosiaZ pisze:Cóż mam powiedzieć ......

"Trzymaj się Blekuś, w tym domu mimo weterynarzomani opiekunki da się żyć"

No, już wiesz Blekuś? :wink:
Co słychać?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 22, 2013 17:29 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Nie pogarsza się, nie pogarsza się.

Blekuś ostatnio w miarę przyjacielskie stosunki nawiązał z Cwaną Gapą i Fridą - śpią jako jedno kociokłebowisko.

kotydwa12

Post » Pon kwi 22, 2013 20:28 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

kotydwa12 pisze:Nie pogarsza się, nie pogarsza się.

Blekuś ostatnio w miarę przyjacielskie stosunki nawiązał z Cwaną Gapą i Fridą - śpią jako jedno kociokłebowisko.

I tak trzymać :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw maja 02, 2013 12:46 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Bleki zyskał drugie imię Wrzaskun vel Drzymorda.
Opiekunka wizytę w klinice rozpoczyna od szybkiego wyjęcia koteczka z torby, bo inaczej wszyscy by ogłuchli a co najmniej w nerwicę popadli od słuchania pieśni protestu wykonywanej pełnym basem, a na rączkach cisza anielska.

kotydwa12

Post » Pt maja 03, 2013 5:58 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
kotydwa12 pisze:Bleki zyskał drugie imię Wrzaskun vel Drzymorda.
Opiekunka wizytę w klinice rozpoczyna od szybkiego wyjęcia koteczka z torby, bo inaczej wszyscy by ogłuchli a co najmniej w nerwicę popadli od słuchania pieśni protestu wykonywanej pełnym basem, a na rączkach cisza anielska.

ucałowania dla Blekiego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon maja 20, 2013 18:43 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Bleki miewa się całkiem, całkiem: dogaduje się nieźle z resztą kociarstwa, sypia dwadzieścia godzin na dobę,
gubi się czasem na ogromnej przestrzeni pięćdziesięciometrowego mieszkania i jak w takcie spaceru straci orientację to zaczyna przywoływanie opiekunki, szczególnie wtedy gdy wybrał się na poszukiwanie kuwety albo wodopoju (wtedy koteczka bierze się na rączki i niesie najpierw do kuwety a jak "nie o to chodziło" to stawia nad miseczką z wodą i kocuro odnajduje się realiach). A tak wogóle to przytulak pierwsza klasa tylko opieka ma dwie rączki, kotów osiem, więc musi być po sprawiedliwości.

kotydwa12

Post » Pon maja 20, 2013 19:44 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Kochany Alzheimerek :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon maja 20, 2013 19:49 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Faceci tak mają :mrgreen:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob cze 08, 2013 13:47 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Blekuś potrzebuje kciuków i wielu dobrych myśli.
Od czwartku wrzaskunił strasznie i nawet noszenie na rączkach nie uspokojało jak zwykle Milorda.
Dziś grupa najchorsza wizytowała klinikę i jest kiepsko. Badanie i prześwietlenie pokazały, że płyn podtorebkowy gromadzący się przy lewj nerce "przekształcił się" w wodonercze - dr Marciński uprzedzał. Co dalej robić ustali się gdy wiadomo będzie jak wyniki badań krwi wypadły.
Bo tak naprawdę to biorąc pod uwagę wiek i ogólny stan zdrowia Blekiego to w zależności od wyników można mu tylko zapewnić jeszcze dłuższy(oby) lub krótszy czas we względnym komforcie.

kotydwa12

Post » Sob cze 08, 2013 15:07 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Ojoj... :roll: no to zaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie cze 09, 2013 21:37 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Ja też trzymam całe mnóstwo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto cze 11, 2013 19:26 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Wyniki badań krwi Blekiego wypadły dobrze, a na pewno lepiej niż niż poprzednie (no poza kreatyniną i mocznikiem, ale te nie pogorszone). Bleki nadal jest na kroplówkach i dostaje dodatkowo Ipaktine (jak nie przekręciłam nazwy). Zapisany jest na USG go dr Marcińskiego na 24.06., a jutro bidaka będziem golić, bo dredy na grzbiecie i łapkach pokonałam ale tym na piersi cherlawej i brzuchu nie dałam rady.

kotydwa12

Post » Śro cze 12, 2013 6:12 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA w innym futerku: BLEKI :)

Opieka najlepsza na świecie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

[poprzednia][następna]