Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 11, 2013 7:40 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Uczelnia na pewno wie- to nie jest tak ze jest reportaż , interesują się tym już dziennikarze , tymbardziej ze wymieniana jest nazwa uczelni wszędzie , a uczelnia nic nie wie:(

Tego psychopaty rodzice sa lekarzami....może jakies układy ???

W dniu sprawy pod Sadem powinna zebrac się spora grupa ludzi . Bardzo spora . Żeby udowodnić temu gnojowi ze i tak będzie miał pozamiatane na wolności , zwierzęta sie same nie obronią , prokurator pewnie odczyta to co m odczytac , a Sad niech widzi jakie odczucia ma społeczeństwo

ja tez na pw poproszę o dane ...
agula76

Post » Wto cze 11, 2013 7:45 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Co innego wie, a co innego, jak ma publicznie określić swoje stanowisko :evil: To ostatnie motywuje dość skutecznie, a jeśli to nie wystarczy, po oficjalnym info od władz uczelni, można pisać maile do nich w tej sprawie. Ten zwyrodnialec uczy się za publiczne, czyli nasze pieniądze, więc chyba mamy jakiś wpływ.. nie mówiąc już, ze nigdy ktoś o takiej psychice nie powinien być dopuszczony do ludzi chorych, słabszych.. to chyba oczywistość :evil:
Też poproszę o dane na pw.
Edit: BTW Żeby sprawa nie rozmyła się w polskim sadownictwie przydałaby się jakaś prężna organizacja pro-zwierzęca w charakterze oskarżyciela posiłkowego.
pwpw

Post » Wto cze 11, 2013 7:47 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ja również poproszę

sądzę, że w związku z oficjalną informacją źe się przyznał można podac dane personalne
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 11, 2013 7:49 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ja nie podam. Nie chciałabym że jak będzie szukał w necie swoich danych natrafi tutaj na forum. Chyba że już czyta :roll:
Ale myślę że dopóki tv nie powie o czymś przez co można go rozpoznac dane muszą być utajnione. Ja wiem że tak nie powinno być ale mimo wszystko bądźmy ostrożni.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 11, 2013 7:53 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Dane osobowe sa chronione nawet takiego psychola-prosze o podanie nieoficjalnie-mam sporo kontaktów w Zabrzu-karmiciele zostana ostrzezeni-oni tez czesto wyadoptowuja kotki.
Jak pomysle, ile ufnych podchodzacych do czlowieka kotow jest w Zabrzu to.............:(
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto cze 11, 2013 7:56 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Jeśli ktoś może - też poproszę o jego dane na pw lub też na pw moge podać własnego maila lub telefon do kontaktu w sprawie tych danych.
Ogłaszam i wyadoptowuję koty , jest to dla mnie ważne.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto cze 11, 2013 7:58 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

O q**a!
Zaznaczam. Doczytam później.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto cze 11, 2013 8:05 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

agula76 pisze:Uczelnia na pewno wie- to nie jest tak ze jest reportaż , interesują się tym już dziennikarze , tymbardziej ze wymieniana jest nazwa uczelni wszędzie , a uczelnia nic nie wie:(

W dniu sprawy pod Sadem powinna zebrac się spora grupa ludzi . Bardzo spora . Żeby udowodnić temu gnojowi ze i tak będzie miał pozamiatane na wolności , zwierzęta sie same nie obronią , prokurator pewnie odczyta to co m odczytac , a Sad niech widzi jakie odczucia ma społeczeństwo

Myślę, że to mogłoby pokazać jaki stosunek mamy do takich zwyrodnialców.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto cze 11, 2013 8:10 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

CatAngel pisze:Ja nie podam. Nie chciałabym że jak będzie szukał w necie swoich danych natrafi tutaj na forum. Chyba że już czyta :roll:
Ale myślę że dopóki tv nie powie o czymś przez co można go rozpoznac dane muszą być utajnione. Ja wiem że tak nie powinno być ale mimo wszystko bądźmy ostrożni.

są podejrzenia że jest zarejestrowany na forum?

podaj mi proszę max dużo info na maila (wystarczy kliknąć w mail przy profilu), na forum nie będzie śladu
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto cze 11, 2013 8:13 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto cze 11, 2013 8:14 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Można powiększyć zdjęcie, niewyraźne ale zawsze.
pwpw

Post » Wto cze 11, 2013 8:18 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Do czytania tego działu forum nie trzeba być zarejestrowanym, jak ktoś jest inteligentny i w goolach wyskoczy ten wątek.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto cze 11, 2013 8:21 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

LadyStardust pisze:Do czytania tego działu forum nie trzeba być zarejestrowanym, jak ktoś jest inteligentny i w goolach wyskoczy ten wątek.

Do czytania nie, ale gość tak przygotowany do adopcji kotów, mógł spokojnie być i na miau i tu też spełniać swoje chore zamysły

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto cze 11, 2013 8:27 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

nelka83 pisze:
agula76 pisze:Uczelnia na pewno wie- to nie jest tak ze jest reportaż , interesują się tym już dziennikarze , tymbardziej ze wymieniana jest nazwa uczelni wszędzie , a uczelnia nic nie wie:(

Myślę, że to mogłoby pokazać jaki stosunek mamy do takich zwyrodnialców.

To jest świetny pomysł. Może też w sądzie zobaczyliby jakie są społeczne oczekiwania wobec takich świrów, degeneratów i &%^&&##% (tu wstawcie odpowiednie przekleństwa). Szkoda, że jestem z Wielkopolski. Chętnie bym go obrzuciła jajami (jeszcze chętniej granatami) pod tym sądem.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto cze 11, 2013 8:34 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

oczywiście ze tak....jak będzie cisza i spokoj ze strony społeczeństwa to dzadza mu najmniejszy wyrok z moliwych a jak będzie huk , to tez musza liczyc się z oczekiwaniami ludzi
agula76

[poprzednia][następna]