Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:Uczelnia na pewno wie- to nie jest tak ze jest reportaż , interesują się tym już dziennikarze , tymbardziej ze wymieniana jest nazwa uczelni wszędzie , a uczelnia nic nie wie:(
Tego psychopaty rodzice sa lekarzami....może jakies układy ???
W dniu sprawy pod Sadem powinna zebrac się spora grupa ludzi . Bardzo spora . Żeby udowodnić temu gnojowi ze i tak będzie miał pozamiatane na wolności , zwierzęta sie same nie obronią , prokurator pewnie odczyta to co m odczytac , a Sad niech widzi jakie odczucia ma społeczeństwo
ja tez na pw poproszę o dane ...
CatAngel pisze:Ja nie podam. Nie chciałabym że jak będzie szukał w necie swoich danych natrafi tutaj na forum. Chyba że już czyta![]()
Ale myślę że dopóki tv nie powie o czymś przez co można go rozpoznac dane muszą być utajnione. Ja wiem że tak nie powinno być ale mimo wszystko bądźmy ostrożni.
LadyStardust pisze:Do czytania tego działu forum nie trzeba być zarejestrowanym, jak ktoś jest inteligentny i w goolach wyskoczy ten wątek.
nelka83 pisze:agula76 pisze:Uczelnia na pewno wie- to nie jest tak ze jest reportaż , interesują się tym już dziennikarze , tymbardziej ze wymieniana jest nazwa uczelni wszędzie , a uczelnia nic nie wie:(
Tego psychopaty rodzice sa lekarzami....może jakies układy ???
W dniu sprawy pod Sadem powinna zebrac się spora grupa ludzi . Bardzo spora . Żeby udowodnić temu gnojowi ze i tak będzie miał pozamiatane na wolności , zwierzęta sie same nie obronią , prokurator pewnie odczyta to co m odczytac , a Sad niech widzi jakie odczucia ma społeczeństwo
ja tez na pw poproszę o dane ...
Myślę, że to mogłoby pokazać jaki stosunek mamy do takich zwyrodnialców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google Adsense [Bot] i 753 gości