Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Prawo działa tak ze dopóki wina nie zostanie udowodniona i osoba nie zostanie prawomocnie skazana przez sąd zachodzi domniemanie niewinności i każda wątpliwość jest rozstrzygania na korzyść oskarżonego.
Więc nie możemy podawać jego nazwiska, pisać na uczelnie, itp. Czekamy na rozprawę i wyrok sadu
Filomen pisze:Prawo działa tak ze dopóki wina nie zostanie udowodniona i osoba nie zostanie prawomocnie skazana przez sąd zachodzi domniemanie niewinności i każda wątpliwość jest rozstrzygania na korzyść oskarżonego.
Więc nie możemy podawać jego nazwiska, pisać na uczelnie, itp. Czekamy na rozprawę i wyrok sadu
LadyStardust pisze:Ja bardzo chętnie też poproszę o takie dane, jeśli ktoś posiada...
Patmol pisze:LadyStardust pisze:Ja bardzo chętnie też poproszę o takie dane, jeśli ktoś posiada...
i ja też poproszę
i o zdjęcie -jeśli ktoś ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 654 gości