Skupiamy się bardziej na znalezieniu mu nowego domu, a jakby była możliwość zabrania chociaż do DT.
Kocurka na razie ani śladu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:isabell36 pisze:Dorotko musisz myśleć pozytywnie - Felek znalazł się po trzech miesiącach !!! ale mam cichą nadzieję, że na Gacka nie trzeba będzie tak długo czekać![]()
![]()
![]()
![]()
pieniądze na sterylkę wyślę w poniedziałek na Twoje konto, chyba że wolisz na konto weta ...
Zaczekaj Iza, nie spiesz się. Jak będę miała w garści fakturę za sterylkę to wtedy. Sterylka będzie chyba taniej niż normalnie . Dziękuje
jasdor pisze:Wiadomości z dziś. Ponieważ nie wszyscy korzystają z fb skopiowałam, co napisała Monika:
Dżekuś dostał dziś tabletki na odrobaczenie. Miał wiaderko pełne czystej wody, a w misce suchą karmę. Właściciele nie spodziewali się wizyty, co świadczy o tym, że zwierzaki dostają jedzenie. Za 10 dni jedziemy na szczepienie przeciwko wściekliźnie.
P.S. Kotów dziś nie widziałam.
A Trojka o 15.00 pojechała na sterylkę. Nie mam jeszcze najnowszych informacji o niej.
jasdor pisze:Tylko Trojka jest w miare oswojona, reszta kocurków to dzikuski, podchodzą tylko do jedzenia i uciekają. Trzeba wyłapać podstępem i wykastrować. Próbować oswajać ?
jasdor pisze:A dziś wiadomość na maila : 5 psów i 7 kotów !!!! Pomóżcie
i co odpowiedzieć ? Robimy, co możemy![]()
isabell36 pisze:nie chcę się rządzić ale ja bym do oswojenia i dalszej adopcji wzięła Trojkę i Dżekiego
resztę podstępem wyłapać, wykastrować, pozbyć się obcych no i podleczyć
później bym wypuściła tam gdzie mieszkają - zapewniła Państwu pomoc w sensie karmy i domków na zimę dla kotów
ewar pisze:Linkę montuję się tak samo jak łańcuch z jednej strony, z drugiej jest karabińczyk do przypięcia do obroży.Są też takie szpikulce, jak śledzie do namioty, które wbija się w ziemię i pies może być w innym miejscu co jakiś czas, ale sześciometrowa linka to i tak dla niego luksus.A jakaś płyta styropianowa i deska na wierzchu nie byłaby dobrym pomysłem? On ma reumatyzm, prawda? Żadne koce, materace, to nasiąka wilgocią i jest obrzydliwe.Siano lub słoma są dobre.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 718 gości