Teraz zdałam sobie sprawę, jak strasznie musiała cierpieć moja białaczkowa Mamba, gdy żyjąc jeszcze na warsztacie samochodowym, jej łapkę pogruchotał samochód i urwał jej ogonek, kiedy bidula chciała się ogrzać i schowała się pod maskę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:na pewno nie boli...wiem coś o tym![]()
jedną nogę złamałam 3 razy w ciągu roku, przy trzecim złamaniu zamiast gipsu miałam pracę i też się zrosla.......
w czwartek posiedziałam w przeciągu, w sobotę nie mogłam już mówić, w niedzielę poślizgnęłam się w wannie i marzyłam tylko o jednym...aby mnie ktoś dobił
alab108 pisze:puszatek pisze:na pewno nie boli...wiem coś o tym![]()
jedną nogę złamałam 3 razy w ciągu roku, przy trzecim złamaniu zamiast gipsu miałam pracę i też się zrosla.......
w czwartek posiedziałam w przeciągu, w sobotę nie mogłam już mówić, w niedzielę poślizgnęłam się w wannie i marzyłam tylko o jednym...aby mnie ktoś dobił
Basiu, litości, zginiesz śmiercią marną
puszatek pisze:alab108 pisze:puszatek pisze:na pewno nie boli...wiem coś o tym![]()
Basiu, litości, zginiesz śmiercią marną
wiem, Aluś wiem i to w wannie...taki obciach![]()
puszatek pisze:zdrowa...nie bardzo ale prócz bolącego barku...cała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 88 gości