sliczne kociarstwo

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kociara82 pisze:oj tak, na pewno za duzo przeszly. Takie malenstwa i z takim wielkim bagazem zyciowym
Kociara82 pisze:i to wszystko wina czlowieka! Czasem sie zastanawiam, czemu w przykazaniach nie ma p.11.
"Jestes odpowiedzialny za to, co oswoiles"... wiele osob lubi sie zaslaniac przykazaniami, choc nie zawsze dokladnie wg nich postepuja, ale moze to by cos pomoglo...
Anna61 pisze:Kociara82 pisze:i to wszystko wina czlowieka! Czasem sie zastanawiam, czemu w przykazaniach nie ma p.11.
"Jestes odpowiedzialny za to, co oswoiles"... wiele osob lubi sie zaslaniac przykazaniami, choc nie zawsze dokladnie wg nich postepuja, ale moze to by cos pomoglo...
One nie były oswojone, to dziczki, Boluś do tej pory nie może mi zaufać, chciałby ale się boi, przychodzi tylko na mizianki jak Tola przychodzi.
Mogę go wymiziać jak leży na łóżku obok Koli z którą też się bardzo lubią, miziam Kolę a potem jego aby się nie bał.
Teraz miałam Tolę na kolanach i ją miziałam, a ona tak piszczy tak się męczy zawsze przy tym, że muszę ją zostawić w spokoju, choć wierzcie mi, wyć mi się chce.
Goyka pisze:Aniu jeszcze tylko 5 dni i będzie wszystko jasne, Tolusia dostanie leki i będzie tylko lepiej![]()
![]()
Goyka pisze:może tak być, wówczas na echo nic nie wyjdzie, podpytaj osobę która będzie robić echo co wtedy...pewnie usg przełyku albo nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości