Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-smina pisze:Aniada pisze:JAKA. WSPANIAŁA. LEKARKA.
No dyć, ślonzok potrafi![]()
Aniada pisze:Nie, Serniczku Kochany, mowy nie ma. Chyba, że znów na śmietniku znajdę, ale wtedy będę domu szukać.
Nie wszystkie koty lubią żyć w stadzie - Pola i Czesio tego najlepszym przykładem. Chciałabym mieć niezasikane mieszkanie... Ładny zapach, czyściutko. Tak to sobie wymarzyłam.![]()
![]()
Poza tym, przyznam szczerze, że ledwo sobie radzę finansowo, a przecież Polę nadal będziemy utrzymywać.
Ser-niczek pisze:Aniada pisze:Nie, Serniczku Kochany, mowy nie ma. Chyba, że znów na śmietniku znajdę, ale wtedy będę domu szukać.
Nie wszystkie koty lubią żyć w stadzie - Pola i Czesio tego najlepszym przykładem. Chciałabym mieć niezasikane mieszkanie... Ładny zapach, czyściutko. Tak to sobie wymarzyłam.![]()
![]()
Poza tym, przyznam szczerze, że ledwo sobie radzę finansowo, a przecież Polę nadal będziemy utrzymywać.
Aniada Ty tak wszystko serio.....nawet żartu nie mozna...
Aniada pisze: Chwilę później dostałam fotografię nóg dębowych, na których mąż zaplanował wznieść mi nowe biurko.
Zastanawiam się, czy zrobi mi je jeszcze przed rozwodem, czy może już po...
Aniada pisze:Nie bucz. Jutro minie 7 lat odkąd jestem zamężna i daję słowo - rozwodziłam się jakieś 28-30 razy. Spoko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 222 gości