OTW9- ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 08, 2013 21:32 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Agneska pisze:Jesli bedzie DT, to ja moge po nie jutro pojechac.

Dzięki Agnieszka. Jak się domyślasz DT jest problemem.
PILNIE szukamy DT. Niestety, ostatnie wieści nie są fajne. Małe maja ok 12 cm i nie chcą jeść same. Wygląda,że maleńtasy z nich. Z łyżeczki jakoś podjadają ale czy wszystkie? I czy pani będzie sie chciało je podkarmiać? Nie ma kociego mleka, pani kupiła zwykłe. Ma nie dawać. W sklepie były tylko jakieś pokątne karmy ale co zrobić. Podpowiedziałam co i jak ale czy zrobi. Szla wie ile one w tym lesie były. Może po prostu są wychłodzone i sił nie mają do jedzenia.

Aga, dzwonimy gdzie się da.
Ostatnio edytowano Nie cze 09, 2013 5:46 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob cze 08, 2013 22:02 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

albo mają takie totalne nadżerki, że nie mogą jeśc. Bidki.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob cze 08, 2013 22:50 Re: OTW9-Żuk(*)...Tasza ...

ASK@ pisze:Pomoc w zrobieniu FB pilnie potrzebna. Wiem, że konkretów mało ale....
Proszę :arrow: https://www.facebook.com/events/4371139 ... ext=create
Dlaczego nie zadzwoniłaś! Nie ma mnie to nie wiem o niczym! Dopiero w tej chwili zaglądam! :(
Czyje namiary, jakiś kontakt, jakieś zdjęcie, Kto chce być drugim administratorem! Administratora mogę dodać dopiero gdy dołączy do wydarzenia! Takiej wersji nie da się udostępnić na WKDT gdy nic nie wiadomo :( Nawet nie wiem kto jest z Warszawy i kto jest na FB! :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie cze 09, 2013 5:23 Re: OTW9-Żuk(*)...Tasza ...

kussad pisze:
ASK@ pisze:Pomoc w zrobieniu FB pilnie potrzebna. Wiem, że konkretów mało ale....
Dlaczego nie zadzwoniłaś! Nie ma mnie to nie wiem o niczym! Dopiero w tej chwili zaglądam! :(
Czyje namiary, jakiś kontakt, jakieś zdjęcie, Kto chce być drugim administratorem! Administratora mogę dodać dopiero gdy dołączy do wydarzenia! Takiej wersji nie da się udostępnić na WKDT gdy nic nie wiadomo :( Nawet nie wiem kto jest z Warszawy i kto jest na FB! :(

Dzięki Ewuś. Nawet nie pomyślałam o telefonie. Foty mają być dziś podobno.Podobno. Pani nie jest chętna do współpracy. Kontakt to pewnie na Justynę powinien być bo ona ma bezpośredni ze znalazczynią. Zapytam czy mogę podać.

U nas dzień jak co dzień. A cóż może być nowego. Mała cipi i ciągle pociąga noskiem. Spała dziś na mnie co budzi od razu wszelkie podejrzenia. Jednak rano zjadła i teraz bawi się. Oczki ani deczko lepiej. Znaczy się po zejściu opuchlizny stanęło wszystko w miejscu. Jutro dzwonię na wizytę umawiać.
Maniuta idzie dziś do swego właściwego DT. I już się martwię choć tam będzie lepiej jej. Duża przestrzeń i wyjście na ogródek zabezpieczony. U nas dulczy w jednym pokoiku i zaczyna być smutna.
Tosia szaleje, szleje, szaleje...Ze Żwirkiem albo i bez. Oboje kipisz totalny wieczorem wczorajszym urządzili. Z drogi wszystko odfruwało.
Topnik też sfrustrowany gówniarstwem co lepsze żarcie dostaje. Też bym była.
Dzikunki jako tako. Bardzo zajęte zmianami na podwórku. Był obok kotłowni plac gdzie stały garaże. Teraz z jakiś przyczyn wszyscy je likwidują. Koty biegają tam i z ciekawością każde nowo odsłonięte miejsce niuchają. Ludziska co mieli kwaterki tak do gruntu nawykli, że mimo braku zadaszenia stawiają tam nadal samochody. Nawet se numerki spisali. Smutny jest widok placu pełnego badziewia bo trudno po sobie posprzątać. Koty mają tylko używanie. Tylko też strach, bo może wlezą na coś co im krzywdę zrobi. A najsmutniejszy jest widok zagubionych gołębi. W jednym z małych garażyków miał ktoś gołębie. Dbał ,pilnował, zamykał na noc. Nie wiem czy to był właściwy garaż bo w środku drzewo rosło. Chyba to był pasjonat gołębi , któremu się chciało białego obłoku na niebie. Wszystko zostało rozebrane a biedne ptaki koczują na zgliszczach dawnego schronu. Nie mogą się odnaleźć. Sypnęłam dziś im żarcia to rzuciły się. Muszą nauczyć się zdobywać jedzenie. Gołębie śliczne, białe i pstrokate. Smutny widok.
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 09, 2013 5:47 Re: OTW9-Żuk(*)...Tasza ...

kussad pisze:

Ewuniu dopisz przy cyfrze 12 "cm". bo ja przegapiłam. Tyle kobietka przekazała.
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 09, 2013 7:56 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Już zrobione! Dopisałam! Jeszcze raz przepraszam za telefon o takiej dziwnej porze zwłaszcza na niedzielę ale jak wiesz zaraz znowu zniknę i powód znasz. Na wątku pisze tylko trochę, bo mogę niewiele :( Chcesz zostać administratorem - sama mogłabyś wszystko tam zmieniać i uzupełniać i nie czekać na mnie :ok:
Za Was :ok: za Maniutę w nowym DT :ok: za wszystko :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie cze 09, 2013 8:39 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

kussad pisze:Już zrobione! Dopisałam! Jeszcze raz przepraszam za telefon o takiej dziwnej porze zwłaszcza na niedzielę ale jak wiesz zaraz znowu zniknę i powód znasz. Na wątku pisze tylko trochę, bo mogę niewiele :( Chcesz zostać administratorem - sama mogłabyś wszystko tam zmieniać i uzupełniać i nie czekać na mnie :ok:
Za Was :ok: za Maniutę w nowym DT :ok: za wszystko :ok:

Nie masz za co przepraszać. Jeśli chodzi o koty to każda pora jest dobra. Poza tym ja zwykle o tej porze już jestem wiele godzin na nogach. Tylko dziś na chwilkę położyłam się bo Tami dała mi sporo popalić w nocy. Wszystko musiałam zrobić rankiem bladym by TZ po powrocie z pracy mógł lec w spokoju nie nękany ścierą jeżdżącą po mieszkaniu i szuraniem mebli w poszukiwaniu sikunków. O słownym efekcie nie wspomnę.
Dzięki Ewuś :kotek:

Dzięki Wam wszystkim za odzew :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 09, 2013 8:44 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Na FB strasznie nas mało i jeszcze prawie nikt nie dołączył ale widocznie cała akcja toczy sie w realu i telefonicznie!
Jeszcze zaglądam zanim wyłączę komputer czy nie trzeba czegoś zaktualizować - Wojtek jeszcze nie wrócił za basenu :twisted: za chwilę zniknę na dobre :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie cze 09, 2013 9:37 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

I od malców milczy. Wpisz kontakt proszę ja Justynkę 604-919-835.

Malce noc przeżyły. Nie jedzą same i są karmione z łyżeczki. Troszkę łażą i popiskują.

Wet ichni powiedział, że może dawać mleko 8O skoro nic innego nie chcą. Od nas ma inne info. Mam nadzieję, że jakoś to ruszy.
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 09, 2013 9:58 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Wypadam z netu. Będę pod telefonem 697-541-709
Obrazek

ASK@

Post » Nie cze 09, 2013 12:33 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Asia przeslala mi fotki maluszkow sms-em, ale telefonem nie mam jak ich wstawic na watek. Na moje oko to ledwo co kociaki otworzyly oczy, chyba maja ze dwa tygodnie.
Poznym popoludniem pojade po nie do Wyszkowa, a DT dla nich mam w Piasecznie... Asia zaproponowala, ze ze mna pojedzie na wycieczke. ;) Ciekawe czy przed polnoca wrocimy...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie cze 09, 2013 13:36 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Zaglądam na moment, czy coś dopisać do wydarzenia, zdjęcia już tam wkleiłam. Tutaj nie zdążę - już muszę zwalniać komputer i dostęp do internetu :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie cze 09, 2013 13:49 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Agneska pisze:Asia przeslala mi fotki maluszkow sms-em, ale telefonem nie mam jak ich wstawic na watek. Na moje oko to ledwo co kociaki otworzyly oczy, chyba maja ze dwa tygodnie.
Poznym popoludniem pojade po nie do Wyszkowa, a DT dla nich mam w Piasecznie... Asia zaproponowala, ze ze mna pojedzie na wycieczke. ;) Ciekawe czy przed polnoca wrocimy...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: to nie dziwne że jeszcze same nie jedzą :mrgreen: czekamy na wieści
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie cze 09, 2013 14:01 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

Dopiero dotarłam do domu i przeczytałam.
Super, że jest Domek i maluszki dostaną dobrą opiekę :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie cze 09, 2013 14:41 Re: OTW9-Żuk(*)Wyszków/okolice.3 dzieci w lesie.s41/FB?PILNE

ach to one maleńkie takie . Zrozumialam , ze 12 to liczba tygodni a to cm. Dobrze że jest domek.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

[poprzednia][następna]