Ja ; Czesiek , jak jeszcze raz zrzucisz mi ostatni budzik , to ci pióra w tyłek wsadzę i na koguta przerobię i będziesz piał !

Czesio :

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosiowa pisze:Kiedyś coś mówiłam do Tośka i przyjaciółka mnie zapytała "i co? myślisz, że ci odpowie?" Niewzruszona rzekłam, że czekam na Wigilię.
iwaka pisze:Dziś do mojego Morisa który jęczy od godziny pod drzwiami"Moris jak nie przestaniesz, to wykastruje Cię drugi raz! I tym razem bez znieczulenia
jozefina1970 pisze:iwaka pisze:Dziś do mojego Morisa który jęczy od godziny pod drzwiami"Moris jak nie przestaniesz, to wykastruje Cię drugi raz! I tym razem bez znieczulenia
Ooo, to był cios... poniżej pasa
Tosiowa pisze:
A wczoraj musiałyśmy pójść do doktorka, bo kota popsuła sobie szew. No i mówi pan doktor do rozkalpniętej na stole acz niezadowolej "csiiii, trzeba było nie ruszać... (i cośtam jeszcze, już nie pamiętam", na co ja "no też jej to mówiłam" i dalej potoczył się dialog dwojga normalnych dorosłych ludzi o rozmowach ze zwierzętami. Co też mnie uspokoiło
Piszcie tutaj, piszcie proszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości