Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:Rozsyłam dalej, w końcu pracuje w firmie która pomaga kobietom ofiarom przemocy a Masza jakby nie patrząc też kobitka. Jo anna kiedy ja by można zabrać i na czym ma polegać ta rehabilitacja?
Kinnia pisze:pielęgniarki mają dyżury po 12 godzin - to jest strasznie duzo czasu..... strasznie dużo za duzo..... 8 godzin to dużo ... taki czas bez wyjścia do kuwety to męka a i nerki szybko rozwala ...... duża kuweta będzie potrzebna ... jakby co oczywiście.
jo.anna pisze:Ewa.KM pisze:Rozsyłam dalej, w końcu pracuje w firmie która pomaga kobietom ofiarom przemocy a Masza jakby nie patrząc też kobitka. Jo anna kiedy ja by można zabrać i na czym ma polegać ta rehabilitacja?
Ewa, do dobrego domu nawet jutro, rehabilitacja polega na tym, żeby jej tą nogę oszczędzać, czyli żadnego skakania ani długich spacerów, i kilka dni antybiotyk plus przeciwbólowy
jedyna wskazana rehabilitacja dla Maszy to MIŁOŚĆ I RĘKA, KTÓRA NIE KALECZY
Lidka pisze:A Masza to też ofiara przemocy:(
Kinnia pisze:Pies, który mieszkał na dworze, na łańcuchu nawet - jesli nie będzie zmuszony opieszałością bądź tępotą właściciela nie załatwi się w domu - to po pierwsze.
Kinnia pisze:Kochane.... jestem dzisiaj wcześniej z pracy ponieważ do jej części nie pojechałam........... ponieważ była koszmarna zadyma na polu gdy karmiłam psy i .... skończyło się nieciekawie. Będzie chyba dochodzenie i takie tam. Zobaczymy.
Jestem w domu ..... zostałam zwyzywana, zwymyślana i prawie uderzona (szkoda, że nie... sprawcę powstrzymała żona i córka). Tak to dzisiaj było ciekawie.
jo.anna pisze:ja oszczędzam łzy jak mi przyjedzie z własnej kieszeni...a jeśli dojdzie do tego nigdy już przenigdy żadnego wydarzenia nie zrobię
to moje słowo danej samej sobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 88 gości