Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Boluś podczas próby wciśnięcia się w za małe pudełko
katarzyna1207 pisze:I mam następną dobrą wiadomość ...Konsultowałam mailowo wyniki Skarpeci z dr Agnieszką Neską ...Cytuję kawałek: "Wyniki nerkowe są podwyższone ale kotka nie powinna zostać uśpiona. Przy wprowadzeniu odpowiedniego leczenia może komfortowo żyć." ...
Hej,
byłam u weterynarz, która ostudziła moje zapały wziecia kota. Powiedziała, że wyniki są bardzo wysokie i wskazują na to, że niedlugo może rozwinąć się mocznica, a kroplówek dożylnych, które bierze Skarpetka, nie dalabym rady robić w warunkach domowych. Tak czy siak największym problemem jest grzybica, mój kot jest osłabiony i łatwo mógłby ją złapać,a do tego kot ma kontakt z dziećmi - nie wiedziałam, że te grzyby mogą przechodzić na ludzi, a nie mogę dzieciaków, zwłaszcza nie-własnych narażać. Więc niestety nie mogę się podjąć zostania DT dla kotki, bardzo mi przykro z tego powodu, zwłaszcza że narobiłam nadziei. Jeśli znajdzie się dom tymczasowy, chętnie będę partycypowac w kosztach leczenia i utrzymania Skarpetki, tylko tyle mogę zrobić, jeśli znalazłby się DT w Warszawie, to mogłabym też pomagać w przypadku wyjazdu człowieka. Czy oglaszałyście poszukiwania na facebooku na Kotach? Tam dużo doświadczonych kociarzy wchodzi.
Pozdrawiam
Regina
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości