Nim 7schr. Łódź.Marlon chory- powrót z adopcji:(( od str.81

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 21:23 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

SUPER :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: I z kotem można wymodlić wszystko :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Śro cze 05, 2013 21:35 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Same dobre wiadomosci :dance: :dance: :dance:
Sliczna Skarpetko :1luvu: :1luvu: :1luvu: za DT trzymamy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro cze 05, 2013 22:18 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Wlasnie! Ja czekam z niecierpliwoscia na wiesci od ewan, oby DT z facebooka się nie rozmyslil! Moze by i tego maila od dr Neski wyslac do tej dziewczyny skoro prosila o wyniki badan...
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro cze 05, 2013 23:28 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

jestem, ale żadnych wiadomości nie mam wszystkie ustalenia z ewentualnym dt należą do ruru. Nie wiem czy udało się wysłać dokumentację, na fb nie ma żadnych info na ten temat. Wiem że potencjalny dt czyta wątek więc może się ujawni :wink: serdecznie zapraszamy.
I cały czas nieustająco :ok: za naszą piękną dziewczynkę, która lubi mleczko :lol:

A teraz pokażę Wam pewnego kawalera. Pamiętacie biednego, smutnego Bolusia? Nie wiem czy to ten sam kot, mnie się wydaje, że domek podmienił koty :mrgreen:
Boluś podczas próby wciśnięcia się w za małe pudełko :lol: co koty mają z tymi pudełkami :roll:

Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro cze 05, 2013 23:31 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Niesamowita przemiana Bolesława ;)
Mam nadzieję, że Skarpetka też dostanie szansę na taką przemianę.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro cze 05, 2013 23:43 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Tak, tak wszystko wysłane + opinia dr. Neski - ogromne podziękowania dla Katarzyny 1207 :1luvu:
za konsultację u pani doktor, doskonałego specjalisty od nerek :ok:
bardzo namawiam potencjalny DT żeby pojawił się tutaj :ok: :ok:

Boluś jaki piękny :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw cze 06, 2013 0:07 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

ewan pisze:Boluś podczas próby wciśnięcia się w za małe pudełko

Boluś śliczny ... No soooo Ty .... Dla kotów nie ma ZA MAŁYCH pudełek ... przynajmniej dla moich ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw cze 06, 2013 8:07 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Kciuki za Skarpeteńkę i jej powrót do zdrowia w DT :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Czw cze 06, 2013 8:16 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Podrzucam z rana i nadal :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 06, 2013 8:41 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

katarzyna1207 pisze:I mam następną dobrą wiadomość ... :) Konsultowałam mailowo wyniki Skarpeci z dr Agnieszką Neską ...Cytuję kawałek: "Wyniki nerkowe są podwyższone ale kotka nie powinna zostać uśpiona. Przy wprowadzeniu odpowiedniego leczenia może komfortowo żyć." ...

bardzo dobre wiadomości :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw cze 06, 2013 9:02 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

ja też myślę o Tobie Skarpetusiu od samego rana, może dzisiaj jest Twój dobry dzień :ok:

Zrobiłam wydarzenie malutkiemu Patryczkowi - cudo do schrupania :lol: kto może to proszę aby udostępniał https://www.facebook.com/events/538366562876733/

Jestem Patryk, mały kotek i w schronisku mieszkam,
nie chcę w klatce siedzieć ciągle, więc czasem uciekam :)
Ale znowu mnie tu zamkną jak mnie tylko złapią,
jestem mały, biegam szybko, nieźle się nasapią :)
Troszkę oczka mam popsute, ale to nie szkodzi
może ktoś mnie takim zechce, wszystko wynagrodzi?
Domku, domku jeśli możesz zabrać mnie do siebie,
to ja proszę będę czuł się tak, jak w siódmym niebie!

Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw cze 06, 2013 10:04 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Ewa ty nasz Aniele :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw cze 06, 2013 10:19 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Piękny wierszyk :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i piękny Patryczek :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Czw cze 06, 2013 10:51 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Patryś :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw cze 06, 2013 13:55 Re: Nim7...Skarpetka nerkowa w schr: (,groziło uśpienie:(TES

Skarpeteczka niestety nadal nie ma domu :( :(
taka decyzja DT z FB:
Hej,
byłam u weterynarz, która ostudziła moje zapały wziecia kota. Powiedziała, że wyniki są bardzo wysokie i wskazują na to, że niedlugo może rozwinąć się mocznica, a kroplówek dożylnych, które bierze Skarpetka, nie dalabym rady robić w warunkach domowych. Tak czy siak największym problemem jest grzybica, mój kot jest osłabiony i łatwo mógłby ją złapać,a do tego kot ma kontakt z dziećmi - nie wiedziałam, że te grzyby mogą przechodzić na ludzi, a nie mogę dzieciaków, zwłaszcza nie-własnych narażać. Więc niestety nie mogę się podjąć zostania DT dla kotki, bardzo mi przykro z tego powodu, zwłaszcza że narobiłam nadziei. Jeśli znajdzie się dom tymczasowy, chętnie będę partycypowac w kosztach leczenia i utrzymania Skarpetki, tylko tyle mogę zrobić, jeśli znalazłby się DT w Warszawie, to mogłabym też pomagać w przypadku wyjazdu człowieka. Czy oglaszałyście poszukiwania na facebooku na Kotach? Tam dużo doświadczonych kociarzy wchodzi.
Pozdrawiam
Regina
Obrazek
Obrazek

ruru

[poprzednia][następna]