Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:To on - gadałam z tą behawiorystką - powiedziałam o metodach działania (że z dziewczyną przyjeżdża i że długo zdjęć nie wysyła i potem mówi, że kot uciekł). Jak go wydawałam to była też Marta Szops i EwaS - może one coś więcej pamiętają. Sprawdzę dziś tę umowę. Jestem załamana![]()
![]()
![]()
![]()
. Gość ogólnie działał w Scu,. Rzeszowie i Opolu. On jakieś eksperymenty na tych kotach robił...
ewasewa pisze:Mara S pisze:To on - gadałam z tą behawiorystką - powiedziałam o metodach działania (że z dziewczyną przyjeżdża i że długo zdjęć nie wysyła i potem mówi, że kot uciekł). Jak go wydawałam to była też Marta Szops i EwaS - może one coś więcej pamiętają. Sprawdzę dziś tę umowę. Jestem załamana![]()
![]()
![]()
![]()
. Gość ogólnie działał w Scu,. Rzeszowie i Opolu. On jakieś eksperymenty na tych kotach robił...
fatalna historia!!!! potwory zyja jednak wsròd nas...niestety....uśpił czujność 3 bab....faktycznie ten gosc był zupełnie bez emocji...taka dupa, lSka nawijała...i szkoda ż e lampka nam się wòwczas nie zapaliła gdy mòwił ż e chce czarnego kota...choć wzbudziło to nasze zdziwienie...ech...miejmy nadzieje ż e ten mały Boluś jednak był cwańszy i przżył.
to nauka..zimnym ludziomnie wydawać kotòw. ktoś się musi pobawić w psychologa...
ciary przechodza i budzi się tylko potworna zość na takich zwyrodnialcòw.
mir.ka pisze:ale się zmieniła
chyba jej już nie sterczą kosteczki?
Mara S pisze:ewasewa pisze:Mara S pisze:To on - gadałam z tą behawiorystką - powiedziałam o metodach działania (że z dziewczyną przyjeżdża i że długo zdjęć nie wysyła i potem mówi, że kot uciekł). Jak go wydawałam to była też Marta Szops i EwaS - może one coś więcej pamiętają. Sprawdzę dziś tę umowę. Jestem załamana![]()
![]()
![]()
![]()
fatalna historia!!!! potwory zyja jednak wsròd nas...niestety....uśpił czujność 3 bab....faktycznie ten gosc był zupełnie bez emocji...taka dupa, lSka nawijała...i szkoda ż e lampka nam się wòwczas nie zapaliła gdy mòwił ż e chce czarnego kota...choć wzbudziło to nasze zdziwienie...ech...miejmy nadzieje ż e ten mały Boluś jednak był cwańszy i przżył.
to nauka..zimnym ludziomnie wydawać kotòw. ktoś się musi pobawić w psychologa...
ciary przechodza i budzi się tylko potworna zość na takich zwyrodnialcòw.
Ten, co wziął Bolka nazywa się inaczej i możliwe, że Bolek żyje ale nie zmienia to faktu, że jakiś psychol z Zabrza brutalnie wymordował ileśtam niewinnych istot.
Ten od Bolka mi odpisał, że jeśli chcemy to możemy podjechać i wyłapać kota - co Wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 364 gości