Białystok CZARUŚ szuka domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 03, 2013 15:38 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

Ach :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 04, 2013 15:46 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

mrowkaz115 pisze:W różowym też wyglądam Czarująco :1luvu:
Obrazek
Popołudniowa drzemka (trzylatki potrafią wymęczyć nie tylko człowieka) :lol:
Obrazek
Obrazek

Cudnosci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto cze 04, 2013 20:50 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

Tak spędzam większą część dnia :D Legowisko swoją drogą, ale drzemka najfajniejsza jest na mięciutkiej pościeli (najlepiej w dziecięcym łóżeczku) :wink:

Obrazek

Obrazek

mrowkaz115

Od: Czw kwi 18, 2013 8:12

Post » Śro cze 05, 2013 6:51 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

No proszę, jakie mądre kociątko :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 25, 2013 18:23 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

Robilam "porzadki" w obserwowanych watkach i wpadlam na Was.
Oczywiscie musialam obejrzec zdj. i filmiki cudownych maluchow :1luvu:
Czy Czarus znalazl Domek, czy jest z Wami :?:
Czy wiesz jak sie ma Adele :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Wto lis 12, 2013 9:12 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

:?: :?: :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Wto lis 12, 2013 13:31 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

Witam wszystkich po zawrotnie długiej przerwie.
Czaruś vel Stefanek, miewa się całkiem dobrze, przynajmniej takie odnoszę wrażenie, kiedy zawzięcie wgryza się w moje ręce :mrgreen: Całkiem spory z niego chłopak. Waży około 3,5 kg, ale nie żeby był otyły, o nie, to same mięśnie. Apetyt ma taki, że gdyby stara Iguśka jadła tyle co on ważyłaby chyba tonę. Ostatnio zwędził mężowi pół kanapki, sam sobie wyciąga z szafki suchą karmę itd...długo mogłabym pisać o tym, co te nasze żywe srebro zwinęło nam z talerzy 8) Uwielbia gumki do włosów, są jego wielką miłością, tak jak myszki, które notorycznie gubi pod telewizorem. Myślę, że byłby świetnym kotem podwórkowym, umiejętność grzebania w koszu na śmieci opanowaną ma do perfekcji, zwłaszcza tym łazienkowym, jego zawartość potrafi wyciągnąć nawet do przedpokoju. Niestety nie potrafi dogadać się z Iguśką i toczą między sobą regularne wojny (najczęściej około 11 w nocy), Stefan chce się bawić, Iguśka chce się bić, ot taka kocia codzienność :roll: Postaram się wrzucić jakieś nowe fotki Stefana (co może nie być takie łatwe), i film z jego poczynań (co może być łatwiejsze z racji tego, ze on ciągle coś robi) :lol: Mimo tego, że niezły z niego łobuziak i czasami to co robi doprowadza nas do histerii wszyscy bardzo go :1luvu:

Adelcia jak już pisałam ma nowy dom i od niedawna jej nowi Duzi załatwili jej towarzystwo, żeby się nie nudziła. Dziewczyny świetnie się dogadują. Adelcia nie jest tak duża jak Stefan, ale ona od początku była od niego dużo drobniejsza i delikatniejsza.

Ani Adelcia ani Stefanek nie byli jeszcze u weta, który pozbawiłby ich...no wiadomo czego, ale ta chwila nieuchronnie się zbliża :twisted:

mrowkaz115

Post » Wto mar 18, 2014 8:36 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

I znowu mi sie watek zagubil :oops:
Co slychac u slicznego Czarusia- Stefanka :1luvu: :?:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Śro kwi 16, 2014 20:45 Re: Białystok CZARUŚ szuka domu.

Witam :)
Czarujący Stefan przeżył ostatnio wielką wyprawę do lecznicy, w której to bez swojej zgody i wiedzy o tym co się zaraz stanie został pozbawiony męskości i jak stwierdziła nasza córcia nie ma już "królewskich klejnotów" :mrgreen: chyba nie do końca wie, co to oznacza, ale nie wdawaliśmy się w tłumaczenie. Stefan po zabiegu bardzo szybko doszedł do siebie, właściwie już trzy godziny później próbował wskakiwać na parapet. Martwi mnie tylko to, że pomimo zabiegu nadal, a może nawet z większym zacięciem gania naszą biedną starą Iguśkę. Mieliśmy cichą nadzieję, że jak już mu wyciachają to i owo, wówczas będzie spokój...i jakież jest nasze rozczarowanie, kiedy on miesiąc po zabiegu ze zdwojoną siłą gania ją po całym domu i dochodzi między nimi do zęboczynów :? i ja już nie wiem czy tu chodzi o zdobycie babeczki, czy też o dominację w naszym domowym stadzie :?: Może ktoś mi to wytłumaczyć i :idea:
Stefano :1luvu: swojego Pancia, wskakuje mu na ręce kiedy ten przychodzi z pracy, łazi za nim jak pies, śpi tylko obok niego...mnie aż tak nie kocha, chociaż zdarza mu się poocierać o mnie czasami...i kocha ptaszki, czasami całymi dniami piszczy do nich na parapecie :lol:
I tak oto Stefan stał się "mężczyzną", tak jakby :ok:

mrowkaz115

[poprzednia]