jaka fajna, usmiechnieta mordka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo jesteś mistrzem komentarzy do fotek![]()
![]()
![]()
No a ja przed chwilką odebrałam maila od pana który jest zainteresowany Sarcią , nie będzie problemu z wizyta P/A i podpisaniem umowy , ma tez sunie i chce się pod koniec czerwca się z nami spotkać i jeśli się sunie dogadają to kto wie ...
Grosziwo pisze:Miłościwie nam panująca Królowa MATYLDZIA
I chociaż samą łagodnością jestem to czasem "groźną" minę potrafię zrobić![]()
Lustereczko, powiedz złotko, kto jest najpiękniejszą KOTKĄ![]()
Lustereczko podumało, pomyślało i tak głośno powiedziało: TY , tylko ty jesteś piękną damą.... Ty Matyldziu![]()
![]()
![]()
Patrzcie więc i podziwiajcie![]()
Ale ja taka zadufana w sobie nie jestem i do "ludu" schodzę i miziać się lubię![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Co z tymi kociakami bedzie , dziś łapanka , ale nawet jak sie coś złapie to i tak nie mamy gdzie ich dać![]()
![]()
![]()
To juz nawet nie myślę o tych moich piwniczniankach bo one mają chociaż jedzenie i maja sie gdzie schronić , jedynie im zagraża ulica gdzie co roku giną pod kołami , choroby , agresywne psy no i ludziska a tam nie maja sie gdzie schować , problem jest z ich karmieniem , i bedą wytrute![]()
![]()
Brakuje mi pomysłu , mam już dość
![]()
![]()
![]()
TDT, DT, DS = ŻYCIE KOCIĄT![]()
![]()
![]()
Czy naprawdę nikt nie ma kawałka miejsca , chociaż w piwnicy , garażu
![]()
![]()
Grosziwo pisze:Kociara82 sorry , ale nie uważasz, że cytowanie w tej chwili zdjęć zwierzaków Justy jest trochę nie na miejscu
PRZECIEŻ TERAZ PRIORYTETEM JEST RATOWANIE KOCIĄT !!!
Może w tym kierunku skierujesz uwagę i działanie. Proszę !
Grosziwo pisze:Kociara82 sorry , ale nie uważasz, ze cytowanie w tej chwili zdjęć zwierzaków Justy jest trochę nie na miejscu
PRZECIEŻ TERAZ PRIORYTETEM JEST RATOWANIE KOCIĄT !!!
Kociara82 pisze:czytaj uwaznie post powyzej a potem sie czepiaj
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 416 gości