TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 04, 2013 19:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: SARA

Obrazek

jaka fajna, usmiechnieta mordka :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 04, 2013 19:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:Teraz jeszcze Wincenty (nie wiem czy dziś dam radę więcej, jutro niestety znów o 5:00 pobudka i praca :( )

Słodki WINCENTY :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Oooooo !!!! Zbliża się ręka, będzie mizianko :D
Obrazek

Taaaaaak, tak mi właśnie rób :1luvu:
Obrazek

O i tak też :love:
Obrazek

Czułości :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jejku, jaki miziak z niego 8O :1luvu: slodki :1luvu:

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:O :mrgreen: key, dajemy jeszcze Węgielka

Czarne złoto, WĘGIELEK :love:

miszczuniu min :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Obrazek

Strach się bać :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: ja pierdziuuuuuuu.... :1luvu: :1luvu: czekoladowa slodycz :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:No to tak szybciutko kilka zdjęć (ale to jeszcze nie koniec :wink: )

BARTUŚ - 100 % słodyczy w kocie :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oj tak, nie sposob sie nie zgodzic z tym stwierdzeniem :) Lobuz, rozrabiaka, ale slodziak jakby nie patrzec :) Kochany Bartus :1luvu: Sliczny pyszczek ma, taki naprawde do zacalowania :1luvu:

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:CZORT :mrgreen: imię adekwatne do kotecka :ryk:

Zostaw !!!, kto ci pozwolił mnie dotykać, nie spoufalaj się dwunogu :evil:
Obrazek

Jęzorek też ci pokarzę :mrgreen:
Obrazek

no dobra, troszeczkę mnie pomiziaj...o tak właśnie :1luvu:
Obrazek

A tak w ogóle to przecież słodziak jestem :mrgreen:
Obrazek

oj tam oj tam, jaki by nie byl z charakteru-nie wazne, bo kazdy stwierdzi, ze Czorcio to przystojny kocurro i ten wiecznie usmiechniety pyszczek :1luvu: a ta jego znakomita zaradnosc mimo braku lapki :1luvu: :ok: Czorcio-szacun dla Ciebie :1luvu:

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo jesteś mistrzem komentarzy do fotek :lol: :lol: :lol:

No a ja przed chwilką odebrałam maila od pana który jest zainteresowany Sarcią , nie będzie problemu z wizyta P/A i podpisaniem umowy , ma tez sunie i chce się pod koniec czerwca się z nami spotkać i jeśli się sunie dogadają to kto wie ...

aha, no to w takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko trzymac kciuki :ok: :ok:
a skad ten pan jest, wiadomo?

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kociara82 sorry , ale nie uważasz, że cytowanie w tej chwili zdjęć zwierzaków Justy jest trochę nie na miejscu 8O
PRZECIEŻ TERAZ PRIORYTETEM JEST RATOWANIE KOCIĄT !!!

Może w tym kierunku skierujesz uwagę i działanie. Proszę !
Ostatnio edytowano Wto cze 04, 2013 19:35 przez Grosziwo, łącznie edytowano 1 raz

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Wto cze 04, 2013 19:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:Miłościwie nam panująca Królowa MATYLDZIA

Obrazek

I chociaż samą łagodnością jestem to czasem "groźną" minę potrafię zrobić :ryk:
Obrazek

Lustereczko, powiedz złotko, kto jest najpiękniejszą KOTKĄ :P
Obrazek

Lustereczko podumało, pomyślało i tak głośno powiedziało: TY , tylko ty jesteś piękną damą.... Ty Matyldziu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Patrzcie więc i podziwiajcie :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Ale ja taka zadufana w sobie nie jestem i do "ludu" schodzę i miziać się lubię :kotek:
Obrazek

Obrazek

oj tak, ona jest przeeeeeeeeepiekna, zniewala swoim urokiem osobistym :1luvu: pieszczocha kochana, slodka :*

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:!: :!: :!:
Justa&Zwierzaki pisze:Co z tymi kociakami bedzie , dziś łapanka , ale nawet jak sie coś złapie to i tak nie mamy gdzie ich dać :cry: :cry: :cry:
To juz nawet nie myślę o tych moich piwniczniankach bo one mają chociaż jedzenie i maja sie gdzie schronić , jedynie im zagraża ulica gdzie co roku giną pod kołami , choroby , agresywne psy no i ludziska a tam nie maja sie gdzie schować , problem jest z ich karmieniem , i bedą wytrute :cry: :cry: :cry: Brakuje mi pomysłu , mam już dość :cry: :cry: :cry:
TDT, DT, DS = ŻYCIE KOCIĄT :cry: :cry: :cry: :cry: Czy naprawdę nikt nie ma kawałka miejsca , chociaż w piwnicy , garażu :cry: :cry: :cry:

Przekopiuję bo zginęło w postach Kociary
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 04, 2013 19:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Grosziwo pisze:Kociara82 sorry , ale nie uważasz, że cytowanie w tej chwili zdjęć zwierzaków Justy jest trochę nie na miejscu 8O

Może w tym kierunku skierujesz uwagę i działanie. Proszę !

A ja zacytuję samą siebie :!: :!: :!:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Wto cze 04, 2013 19:39 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Pomocy , DT , TDT , DS = ŻYCIE !!! One tam zostaną zabite, otrute !!!
Ostatnio edytowano Wto cze 04, 2013 19:41 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto cze 04, 2013 19:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:Kochana BONA :1luvu: i jej biedne oczka :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

BONA i SZŁAPEK :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Stareńki , przekochany SZŁAPEK :1luvu:

Obrazek

dzielne kocie skarby :1luvu:

Grosziwo pisze:Kociara82 sorry , ale nie uważasz, ze cytowanie w tej chwili zdjęć zwierzaków Justy jest trochę nie na miejscu 8O

nie wiem, czy zauwazylas, ale "jade" po kolei i do tej sprawy doszlabym tez i bez Twojego przypomnienia.

Justa, powiedz dokladniej, gdzie te koty sa trute i czy wiadomo w jaki sposob, czy to tylko plotka czy faktycznie sa jakies dowody na to? Bedzie to trzeba naglosnic na FB, tam niemal kazdy oddzial TOZ i kazda fundacja czy stowarzyszenie ma swoj profil, wiec moze jak sie ich o pomoc poprosi, to wspolnymi silami uda sie cos zdzialac. W koncu takie oficjalne grupy maja wiecej mozliwosci dzialania. Jedyna szansa na pozytywne zalatwienie tej sprawy jest dzialanie w wiekszej grupie, polaczenie sil, bo ani Ty sama ani Lodzia sama chocbyscie nie wiem jak chcialy-nie dacie rady. W grupie sila.

Wiec jesli moge prosic o wiecej konkretow, szczegolow chocby na pw-bylabym wdzieczna.

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kociara odpuść z kopiowaniem fotek szczęśliwych kotów , teraz waży sie życie kocich bied które maja być otrute , teraz one sa priorytetem !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 04, 2013 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

czytaj uwaznie post powyzej a potem sie czepiaj

Kociara82

Post » Wto cze 04, 2013 19:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kociara82 pisze:czytaj uwaznie post powyzej a potem sie czepiaj

Znasz nr Lodzi to dzwon do niej i łapcie razem !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]