Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:U nas tylko Pusia panikuje,zaszywa sie w budce ,pod łózkiem,bo tylko tam czuje sie bezpieczna.A reszta towarzystwa ma burzę pod ogonem.Co niektóre,to nawet na parapecie siedzą i patrzą jak się błyska
AnnAArczyK pisze:U mnie burzy się nikt nie boiza wyjątkiem mnie
![]()
![]()
Persiu wogóle jej nie zauważa, Kropka podziwia przez okno, tylko Lunka tak na wszelki wypadek włazi do szafy...gdyby mi wypadało też bym tam wlazła
AnnAArczyK pisze:Chyba szybciej jednak bym się wcisnęła pod łóżko, robione przez małża na odpowiednią wysokość, w sam raz na moją figurkę![]()
AnnAArczyK pisze:Ano lęk wysokości mam!!!
Ale z takiego ciut wyższego łoża lepiej się wstaje![]()
AnnAArczyK pisze:Nie grozi, nie mają kasya łóżeczko ma tylko 52 cm wysokości z materacykiem:) (specjalnie poszłam zmierzyć, bo już sama sobie nie dowierzam)
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Kiedyś też tak spałamale krzyżyk zaczął mi dokuczać, teraz jest mi wygodniej się układać i wstawać, a kotom nie robi to różnicy, i tak się ładują do łóżka, chociaż najwięcej miejsca zajmuje małż i jamnik
![]()
AnnAArczyK pisze:Po co większa kołdra, lepiej dorzucić jeszcze jedną![]()
A Basia jak wróci to nam głowy pourywa przy samych dooopkach za zaśmiecanie Jej wątku o wygodnym łóżeczku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości