Tak być nie może na dłuższą metę, ja już nie mam pomysłów, co można zrobić.UM ma pieniądze na dwa tygodnie, o jakimkolwiek lokum dla zwierząt nie ma co marzyć, nie reagują na zgłoszenia i tak się to ciągnie.Ze swojej emerytury ciężko jest mi się samej utrzymać, nie mam wielkich potrzeb, ale z pustego i Salomon nie naleje

Stalowa Wola to drugie co do wielkości miasto na Podkarpaciu, ambicją prezydenta jest , aby był to prężny ośrodek akademicki, nie jest to wioska, a bezdomne zwierzęta utrzymują głównie emeryci , w moim przypadku z pomocą forum, za co dziękuję bardzo

.Najprościej byłoby wylogować się, dać sobie spokój, włożyć kapcie i oglądać głupie seriale, a inni niech się martwią.Tylko ja zaraz jadę pod hutę, bo tam czeka już na mnie Loluś, Jadzia i być może pieski.Nie mogłabym przełknąć obiadu mając świadomość, że pewno ich miseczki puste.A nawet jeśli nie, to przecież na mnie czekają, zaraz przybiegną, żeby chociaż mi potowarzyszyć.Nie mogę ich zawieść.
Dżuliana Basia z Happy Garden obiecała wrzucić na stronę, jest to uroczy piesek, mam ogromną nadzieję, że znajdzie szybko dobry domek.
A Greta Skrzypek przecież mówiła w podlinkowanym przeze mnie programie na Stelli, żeby zgłaszać do nich porzucone zwierzęta, że pomogą.I co?
jaga1666 pisze:zadzwoniłam do Futrzaka-pani Greta odebrała