Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze: Wolę zająć się konkretną robotą, np pomaganiem Magdzie i Tomkowi w Bumarze czy w ich Domu Tymczasowym, a nie tracić czas i zdrowie na kłótnie, przepychanki i udowadnianie na każdym kroku, że nie jestem wielbłądem.
Henia pisze:ewaw, chyba masz racje ,to miał byc wątek o kotach i organizowanej pomocy dla nich ,a okazał się wątkiem złośliwości i wytykania co kto robi ,a kto tego nie robi itp.Ja zawsze uważałam że każdy robi tyle ile może ,i daje rade .Jeden łapie inny karmi ,nie każdy kto karmi musi łapac .itp.
mziel52 pisze:Ewaw, nie ma w tym Twojej winy, że przeliczyłaś się z siłami. Jednak w praktyce widać, że wątek pomocowy powinna prowadzić osoba będąca blisko kotów, inaczej robi się z tego zabawa w głuchy telefon.
mziel52 pisze:Szkoda, że bezmyślnie zepsuto to, co tyle lat dobrze działało, że zniechęcono skutecznie meggi, i w efekcie biedne cmentarniaki zostaną bez forumowego wsparcia, za to ze skłóconymi karmicielami i nowymi kotkami w ciąży. I tyle roboty pójdzie na marne, a w ciągu paru miesięcy sytuacja na cmentarzu wróci do stanu z 2007 - czyli do głodu, kupy niewysterylizowanych kotów i chorujących kociaków.
ewaw pisze:Renata, czy to jest ten kocurek z chorobą skóry?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 360 gości