Moderator: Estraven
wiora pisze:Uważam podobnie jak alessandra.
Iza musisz chociaż spróbować i nie poddawać się bo SM jak i policja lubią ignorować tego typu zdarzenia dlatego trzeba monitować do bólu.
alessandra pisze:Izo, spróbuj może zgłosić na policje faceta o szczuciu-a chociaz porozmawiac z policjantem dyzurnym -przecież facet tez Cię szczuł psem,kiedy broniłas kotów, psem, który wczesneij nie był agresywny-tak nalezy to powiedzieć- kara jets tylko za szczucie psem drugiego człowieka.
Nie wiem czy coś to da i czy policja w Twoim mieście zareaguje, ale myśle,że nalezy spróbować.
ultra75 pisze:Co za gnój cholerny!!!
Mam nadzieje, ze trafisz na jakiegos rozsądnego policjanta, który nie zignoruje zgłoszenia. Trzymam, tyle tylko moge zrobic
.
Zrobiłam dzisiaj przelew - rozdysponuj prosze wg uznania, Ty wiesz najlepiej co jest najpilniejsze.
alessandra pisze:tak, jest obowiązek wyprowadzac psa w kagańcu, jednak wg mnie policji czy strazy nalezy powiedziec ,
że pies jest celowo szczuty przez tego gnoja, ze jest bity, aby był agresywny, gdyz sam nie przejawiał agresywnosci wobec kotów.
Pies stał sie narzedziem tego gnoja , aby zaspokajać jego psychopatyczne napawanie sie widokiem krwi, nie wiadomo, czy nie brał takze udziału w walkach psów gnój-to także można zasugerować, aby wykazać, że facet ma cos z głową i krzywdzi zwierzę-tego psa przygarniętego-to tez podlega pod ustawe o ochronie zwierzat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 225 gości