WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 30, 2013 20:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- RATUNEK DLA WASI!!!

kotkins pisze:(...)

Znam też takich ludzi: zawsze mają uczesane włosy i eleganckie stroje, nawet na rajdzie w lesie po opadzie atmosferycznym...

Znowu umarłam :ryk: i odkryłam,że kocham umieranie :twisted: :twisted: :twisted: w wydaniu tego wątku.
Czy to jest zboczenie?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw maja 30, 2013 21:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- RATUNEK DLA WASI!!!

moja Mufa to straszna fleja...czeka,żeby ja myć.
Szynszyl myje sie i jest niesamowicie sprzatającym kotem.Wystarczy,że gdzies jest odbity slad łapki z kuwetki i zaraz przychodzi Szynszyl i pracowicie zagrzebuje łapkami zapach.Od razu wiadomo gdzie zetrzeć.
Balbina myje sie owszem ale słabo. Mufa za nic nawet łapy nie umyje.słuzbe ma to niech ją myje. :evil:
Kicie Kotkinsa bosskie.

Ser-niczek

Od: Sob kwi 27, 2013 14:35

Post » Czw maja 30, 2013 21:41 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- RATUNEK DLA WASI!!!

Zawiadamiam wszystkich amelistów , że ich pupilka jest zagrożona w kociej szkole z przedmiotu KUWETOWANIE.
Oznacza to ,że po raz kolejny nie przejdzie do następnej , drugiej klasy.
Śmiem twierdzić , że NGDY jej nie ukończy.

Jako matka tego kota jestem chyba niewydolna wychowawczo.

Amelka zsiczkowała się w nowym miejscu.
Idę strzelić sobie w łeb! :cry:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw maja 30, 2013 21:51 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Kotkinise ukochany, obrazem i opisem i posiadniem persę ... ponieważ ja dziś gram bez sensu - przed jutrzejszym yokowym zabiegiem ...to la CIEBIE
http://www.youtube.com/watch?v=OCUGnbKa_L8
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt maja 31, 2013 9:58 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

A mnie umkło Monika - jakim zabiegiem Yoko?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt maja 31, 2013 15:36 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Właśnie przed chwilą wróciłyśmy z lecznicy.
Yoko zęby znów miała usuwane, teraz leży splątana po narkozie i śpi.
Muszę jej pilnować, bo teraz śpi mocno ale jak zaczyna chodzić to ją zaplata i rozjeżdża się.
A ja wczoraj panikowałam , że ona się nie wybudzi - a teraz panikuję , że za mocno śpi.

Monika_Krk

Post » Pt maja 31, 2013 16:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Słuchajcie...

Ja TO muszę zrobić , bo mi TO nie daje spokoju.

Ogromnie dziękuję wszystkim Wam , Moi Drodzy , którzy pomogli Ewissku i Wasi.
Nie mam słów.
To było wspaniałe , ciepłe i aż mi się robiło "miękko koło serca" kiedy na to patrzyłam.
Ja mogę powiedzieć po prostu :DZIĘKUJĘ.
To wspaniałe uczucie mieć przyjaciół , których się nawet nie widziało na własne oczy w całej Polsce i nie tylko!!
Po sprawie Tigry taki wspaniały zryw przywraca wiarę w ludzi.
I to zryw dwukrotny.
DZIĘKUJĘ.
Mam wobec Was ogromny dług ,którego chyba spłacić się nie da...
Bardzo , bardzo Wam Kochani DZIĘKUJĘ.
Kotkins:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt maja 31, 2013 17:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Kotkinsie Drogi!

Myślę, że to "My", ja - mamy dług wobec Ciebie, Neigh i wszystkich, którzy z taki sercem opiekują się, szukają domów dla tylu biedactw.
I to jest jeden ze sposobów, aby choć trochę Wam pomóc i poczuć, że w czymś tak dobrym się uczestniczy :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Pt maja 31, 2013 19:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

WITAJCIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak ja się za Wami stęskniłam .
( Mam internet mobilny i tak nim gospodarowałam :mrgreen: , że nie miałam żadnego połączenia a próbowałam dzień w dzień - nóż jakiś cud.No i mam całkiem nowy na cały miesiąc to tytułem wyjaśnienia gdzie mnie wcięło)

Jeszcze raz chciałam Wam Wszystkim podziękować za pomoc .To cudowne uczucie , że "nie jesteś sam " i to Wam zawdzięczam.
Wiedziałam , że świat nie do końca jest taki zły ale ,że tak rozbłyśnie kolorami?
To nie przesada, po tym wszystkim urosły mi takie pierzaste na plecach.

To taka wspaniała świadomość !

Wiem górnolotnie ale tak się czuję .
A wczoraj jeszcze jedna wspaniała niespodzianka . Gdzieś ok. 14 dzwonek do drzwi więc wrzeszczę "otwarte" bo u mnie zawsze otwarte i nic nikt nie wchodzi więc wrzeszczę drugi raz
"otwarte" ( a głosik to ja mam mury Jerycha by runęły )
to wstaję i idę do drzwi a po drodze słyszę tupot nóg zbiegających w dół otwieram drzwi
a pod drzwiami duża czarne papierowa torba a w niej puszeczki Gurmeta - zwariowałam!

PRZYZNAWAĆ SIĘ KTO?
Nie wiem jak mam za tyle serca dziękować , odpłacić mogę tylko sercem.

Przepraszam Cię Kotkins za ot ale tu się wszystko zaczęło.
Teraz lecę na swój wątek bo Blusia dostała od Cairo prezent i muszę to opisać.
A potem nadrobić zaległości wątkowe bo przecież nie wiem co się działo
Kocham Was Ewa
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pt maja 31, 2013 19:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Ja się w tej miłości do Was łączę z Ewą.

TŻ pyta co u jego ulubieńca Leona (TŻ uwielbia koty, które mimo głaskania pod włos, mierzwienia sierści i miętoszenia - śpią nadal i nic sobie z tego nie robią - mówi, że tylko prawdziwy mężczyzna tak potrafi).
Ostatnio edytowano Pt maja 31, 2013 20:39 przez Zosik, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pt maja 31, 2013 20:34 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

To jest tak - wypowiadam się tu w imieniu wyłącznie swoim - dorzucałam się do zbiórki dla ewissko bo: Blusia, Bryzdynka, byłam kiedyś "pod kreską" jak mnie obrobili w momencie jak miałam mało kasy, no i kotkins i Neigh; do zbiórki na Wasię bo: Wasia, Kropka, Wy cudowni jesteście Zosik, kotkins i Neigh. Znaczy - w obu przypadkach kotkins (i Neigh) były punktem skupiającym całą akcję, ale obie - i ewissko i Zosik - swoją miłością dla kotów, na które wielu machnęło ręką; swoją pogodą ducha i nie poddawaniem się przeciwnościom losu, troską większą o kota niż o siebie spowodowałyście ten poryw serc i portfeli. Bo jak się trafi na takich cudownych, ciepłych, wyjątkowych ludzi to oczywistym jest, że w potrzebie trzeba im pomóc. Howgh!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 31, 2013 20:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

zaznaczę sobie
co prawda chwilę potrwa zanim zorientuję się co, kto i z kim
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt maja 31, 2013 21:20 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

Chciałam się Was poradzić. Jakaś kuzynka kolegi z pracy kupiła kotka, ragdolla. Jakiś miesiąc po zakupie kot zaczął się drapać po pyszczku, koło oka i nosa, wydrapał sobie dość mocno. Kuzynka była na wetowym pogotowiu i dowiedziała się, że to może być uczulenie. Dostała jakieś leki (nie wiem dokładnie jakie). Czy macie może pomysł, co to może być oprócz uczulenia? I w ogóle, co z tym zrobić.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt maja 31, 2013 21:45 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

ezzme pisze:zaznaczę sobie
co prawda chwilę potrwa zanim zorientuję się co, kto i z kim

Tylko czytaj chronologicznie na raz wszystkie 3 wątki - kotkins, adopcyjny i nierządnice :wink: . Bo to się tak przeplata mam wrażenie od czasu do czasu, z drobnymi wycieczkami na wątki Blusi i Prezesa Wasi :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 31, 2013 22:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- Amelia znowu repetuje

A ja dziś mam oczy jak dwie świce - od pilnowania Yoko po operacji i od wszystkich WASZYCH wpisów.
Na zdrowie - Mazł Tof - Na zdarowje i Prosit i w każdym języku świata....
Kotkinsie - masz talenta do zbiórek, Zosik i Ewissko mają skrzydła :D , Neigh ma moc działania stabilizująco -koordynującego i dopalacz racjonalizatroski, forum i jego użytkownicy "MA/MY PAŁER". Obrazek
Ludzieeee --- fajnie , żeście ta tu wszystkie som.
No przecie nie ma nic piękniejszego jak taka MOC ludzkości .

Monika_Krk

[poprzednia][następna]