Kochana malutka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Jak sobie dobrze radzi, tak jakby widziała![]()
Kochana malutka![]()
![]()
evik75 pisze:Jestem w szoku, jak ta dziewczyna mogła patrzeć, jak zwierzę się męczy i nie pomóc? Akcje na fb miała siłę robić, pewnie chciała szybko znaleźć dom, żeby ktoś się tym zajął. Okropne![]()
Całe szczęście, że mała znalazła się u Ciebie.
Tylko przecież ludzi na świecie dużo, czemu nie reagują podobnie? Jak można na to patrzeć i nic nie zrobić???
Blekitny.Irys pisze:evik75 pisze:Jestem w szoku, jak ta dziewczyna mogła patrzeć, jak zwierzę się męczy i nie pomóc? Akcje na fb miała siłę robić, pewnie chciała szybko znaleźć dom, żeby ktoś się tym zajął. Okropne![]()
Tylko przecież ludzi na świecie dużo, czemu nie reagują podobnie? Jak można na to patrzeć i nic nie zrobić???
Bo Lidka02 jest CZŁOWIEKIEM.
lidka02 pisze:Blekitny.Irys pisze:evik75 pisze:Jestem w szoku, jak ta dziewczyna mogła patrzeć, jak zwierzę się męczy i nie pomóc? Akcje na fb miała siłę robić, pewnie chciała szybko znaleźć dom, żeby ktoś się tym zajął. Okropne![]()
Bo Lidka02 jest CZŁOWIEKIEM.
Nie jestem zbieraczką![]()
![]()
Z małą ok , ma leki i srodki przeciwbólowe więc mi ulżyło i czuje się lepiej ...Zabieram się za mycie okien bo coś ludziów nie widzępa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości