Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 30, 2013 12:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

felin pisze:Niestety, brak powiększenia

jest powiększenie: http://www.castorama.pl/catalog/product ... age/78866/

felin pisze:Leje, grzmi i w ogóle do pipy z taką pogodą.
Jedyne co mnie bawi, to fakt, że w pobliskim domu bożym wlaśnie odbywa się uroczysta procesja - ciekawe kto doplynie do końca :mrgreen:

:mrgreen:
u nas też pogodowo nieciekawie...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw maja 30, 2013 13:03 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ona ma plastik i wystarczy podnieść i strzepnąć z niej wodę oraz ew. wytrzeć podlogę pod spodem.
Ale za to nie jest twarda jak wycieraczka.
I faktycznie na wykladzinach ją mają.

morelowa pisze:
felin pisze:Jedyne co mnie bawi, to fakt, że w pobliskim domu bożym wlaśnie odbywa się uroczysta procesja - ciekawe kto doplynie do końca :mrgreen:

A dlaczego Cię to bawi?

Albowiem mam zgryźliwie-ironiczne rodzinne poczucie humoru i zawsze mnie bawi jak tego typu "dopusty" spadają na leb osobom będącym wierzącymi od wielkich świąt.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw maja 30, 2013 13:11 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kinnia pisze:tiaaaaaaaaaaaaa .................. co do emotów

Np. http://cosgan.de

Kliknij w to: Click here to enter ...
Jestes tu: http://cosgan.de/smilie.php
Wybierz z menu po lewej np. big
Jestes tu: http://cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs
Kliknij na dowolna ikonke.
Na dole strony w okienku masz link.
Skopiuj go i wklej do postu na forum.

Obrazek
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 30, 2013 14:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hejka :lol:
morelowa jakie ciasto lubisz?,albo może jakiego nie lubisz? :mrgreen:
zbieram wywiad :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw maja 30, 2013 15:40 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

felin pisze:Ona ma plastik i wystarczy podnieść i strzepnąć z niej wodę oraz ew. wytrzeć podlogę pod spodem.

morelowa pisze:
felin pisze:Jedyne co mnie bawi, to fakt, że w pobliskim domu bożym wlaśnie odbywa się uroczysta procesja - ciekawe kto doplynie do końca :mrgreen:

A dlaczego Cię to bawi?

Albowiem mam zgryźliwie-ironiczne rodzinne poczucie humoru i zawsze mnie bawi jak tego typu "dopusty" spadają na leb osobom będącym wierzącymi od wielkich świąt.

Nie na mój odkryty, duży, wykafelkowany balkon..Poza tym nieosiatkowany, więc i tak nie mam co się rzucać :twisted:

Nazywasz to ironicznym poczuciem humoru? Przecież nie siedzisz w głowach tych ludzi, ani w ich domach. Wystarczy, żeby wśród nich było kilkoro prawdziwie głęboko wierzących... , a nawet gdyby nie... dlaczego się cieszyć, że innym jest zimno i mokro?

Danusia pisze:hejka :lol:

hej, Danusia z Kotami :D To jest trudne pytanie... :roll: Głównie nie lubię jak jest mało :mrgreen:
I raczej nie powinnam żadnego jeść bo się składają z samych niepoprawnych rzeczy :mrgreen:
Ale lubię i jem na ogół wszystkie :D :D Powiedzmy, że kwaśne nie bardzo... ale przeciez ciasto z założenia powinno być niezdrowo słodkie :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw maja 30, 2013 15:52 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:hej, Danusia z Kotami :D To jest trudne pytanie... :roll: Głównie nie lubię jak jest mało :mrgreen:
I raczej nie powinnam żadnego jeść bo się składają z samych niepoprawnych rzeczy :mrgreen:
Ale lubię i jem na ogół wszystkie :D :D Powiedzmy, że kwaśne nie bardzo... ale przeciez ciasto z założenia powinno być niezdrowo słodkie :lol:

O ,to już wszystko wiem :ryk:
My dziś o suchym pysku :mrgreen: Wysiadla mi dolna grzałka w piekarniku, piekłam niedawno ciasto i od dołu surowe :evil: Będę się uśmiechać do młodej,to coś upiecze :ok: .chwilowo Ona wyjechana, ku niezadoloniu TZ-ta bo nie ma nic do kawy :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Czw maja 30, 2013 15:55 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

To trzeba było odwrócić na druga stronę :mrgreen:
To jest jakaś młodsza od Ciebie? 8O Kim ona jest :?:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw maja 30, 2013 15:56 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:
felin pisze:Ona ma plastik i wystarczy podnieść i strzepnąć z niej wodę oraz ew. wytrzeć podlogę pod spodem.

morelowa pisze:

A dlaczego Cię to bawi?

Nie na mój odkryty, duży, wykafelkowany balkon..Poza tym nieosiatkowany, więc i tak nie mam co się rzucać :twisted:

Nazywasz to ironicznym poczuciem humoru? Przecież nie siedzisz w głowach tych ludzi, ani w ich domach. Wystarczy, żeby wśród nich było kilkoro prawdziwie głęboko wierzących... , a nawet gdyby nie... dlaczego się cieszyć, że innym jest zimno i mokro?

Nie wymagam, żebyś je podzielala.
I mocno wątpię czy bogu, jeśli istnieje, tego typu procesje są niezbędne.

edit: Balkon u mojej ciotki ma 2x4m.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw maja 30, 2013 15:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:To trzeba było odwrócić na druga stronę :mrgreen:
To jest jakaś młodsza od Ciebie? 8O Kim ona jest :?:

mloda to dziewczyna mego syna :lol: .Wynajmują mieszkanie na tej samej klatce schpdowej.
Obrazek

Danusia

Post » Czw maja 30, 2013 16:42 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:
Danusia pisze:hejka :lol:

hej, Danusia z Kotami :D To jest trudne pytanie... :roll: Głównie nie lubię jak jest mało :mrgreen:

Mam tak samo :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw maja 30, 2013 22:26 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Specjalnie dla Kinni
Obrazek

a teraz drodzy państwo oryginał.....

:ryk:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pt maja 31, 2013 7:26 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Różnica z wczoraj jest taka, że jest bardziej mokro :twisted:
Stawiam na potop. Mimo, że troche jaśniej, to i tak pada..konkretnie pada :evil:

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 31, 2013 7:42 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nie pada. Stop. Jest cieplo. Stop :wink:

Tyram.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 31, 2013 8:02 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

U mnie też byle jak :(
Ale nie pada. Jeszcze...
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt maja 31, 2013 8:45 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nędza pogodowa. Wprawdzie są niebieskie dziury w chmurach, ale inne się czają.. To taka pogoda kiedy nie wiadomo w co się ubrać, co zabrać i targać.. Samochody się przydają .. :wink:

Ale ja mam ważne pytanie. Od kilki lat nawet nie próbuję zrobić szparagów bo - tak jak Kinni sernik :mrgreen: - mnie się nigdy nie udało zrobić tak, by były zjadliwe w całości.
Jest sezon. Ma ktoś przepis dla szparagowych antytalentów???

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]