Znaleziono kocurka ul.Wspólna .Już w domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 27, 2013 8:48 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa MA DT .Szukamy stałeg

No ,Tuliusz :)
jak takiego super kota ktoś wywalił :evil:
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pon maja 27, 2013 18:18 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa MA DT .Szukamy stałeg

A co za różnica? - odpowiedział mój TŻ, kiedy kilka dni temu powiedziałam mu to samo...
No fakt, większość wywalonych kotów jest fajna i jakoś to ich byłym właścicielom nie przeszkadzało wywalić...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon maja 27, 2013 19:35 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa MA DT .Szukamy stałeg

Dla tego co go wywalił ,na pewno nie było różnicy.Jak będzie chciał weźmie następnego ,pewnie małego ,jak dzieci będą chciały :twisted:
Obrazek

Henia

Post » Wto maja 28, 2013 22:58 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa MA DT .Szukamy stałeg

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Śro maja 29, 2013 13:27 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

No kurcze nawet nikt nie wyraził podziwu nad jego urodą
Kocio jest piękny ,Tuliusz :1luvu:
Obrazek

Henia

Post » Śro maja 29, 2013 13:29 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Podczytuję wątek i sie kocurkiem zachwyciłam bardzo.
Ma moje ulubione umaszczenie, jest przepiękny. :D
Ale proszę nie pakować. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro maja 29, 2013 14:22 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Cudowniak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za cudowny DS :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro maja 29, 2013 14:27 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

śliczny jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 30, 2013 18:57 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Szalony Kot pisze:wrzuciłam na jego wydarzenie część fotek :ok:

Dzięki.

Gdyby ktoś pytał, to kot jest bezproblemowy. Dobrze dogaduje się z innymi kotami (ostatecznie młodzik jeszcze), nie wybrzydza nad żwirkiem - korzysta z bentonitu i silikonu moich kotów, drewnianego nie próbowałam; ładnie kuwetkuje i już na szczęście siki nie capią tak, jak za pierwszym razem (w sumie tylko pierwszy raz tak było). Je, co dostanie (póki co :mrgreen:), nic mu z oczu nie cieknie (alleluja), innych problemów zdrowotnych też nie zauważyłam. Uwielbia się przytulać i oczywiście być głaskanym, łazi za mną. Jedyne małe "ale" to to, że lubi sobie pojojczyć, ale nie jakoś dużo czy głośno, żeby było uciążliwe, tak trochę. To pewnie facetowa przypadłość, bo Korneliusz też tak ma.
W przyszłym tygodniu pójdziemy na szczepienie.

Mnie to umaszczenie też się podoba. Klasyczne - to mówi wszystko.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Pt maja 31, 2013 7:17 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Kot- ideał :)
Ja też pytam zakoconych znajomych ,a może ktoś chce fajne towarzystwo.Bo najlepiej żeby jednak to był dom z kotem .
Obrazek

Henia

Post » Śro cze 05, 2013 23:03 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

I co, zgłosił się ktoś? Najchętniej sensowny.
Dziś wrzuciłam jego ogłoszenie na tablicę, na razie czeka na akceptację admina. Ciekawa jestem, czy będą zgłoszenia.
W weekend powinnam się pofatygować do weta na szczepienie. Już 2 tyg. po kastracji, więc czas.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Czw cze 06, 2013 7:17 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Tak ,zgłosiła się Pani która mieszka na 5 p. i powiedziała że nie osiatkuje balkonu ,bo ona chce kota ale w więzieniu mieszkać nie będzię !To skończyłam dyskusje .
A poza tym chciałam żeby on jednak poszedł gdzieś gdzie jest już kot ,nie trzeba wtedy dużo edukować ,no i on pewnie będzie szczęśliwszy
Obrazek

Henia

Post » Czw cze 06, 2013 12:07 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

No, młody żądny przygód, więc mógłby wyskoczyć (u mnie usiłował się wspinać i podgryzać siatkę). Lepszy dla niego byłby dom z innym zwierzakiem, żeby się nie nudził. Tylko musi mieć mocne nerwy - u mnie młody, od kiedy go nie zamykam, jest prowodyrem nocnych przepychanek i wyścigów... Ale w dzień to aniołek (dopóki nie położę się spać :mrgreen: ).
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Post » Nie cze 09, 2013 21:28 Re: Znaleziono kocurka ul.Wspólna W-wa Szuka DS foto 5

Młody został dziś zaczipowany. Jutro pójdę go zaszczepić. Zaszczepiłabym go dzisiaj, ale w tej lecznicy,w której czipowałam na miasto, mają strasznie drogie szczepionki (25 zł różnicy na tej samej szczepionce). A chcę go zaszczepić od razu z białaczką, tak jak moje, niech ma chłopak.
A przy okazji rejestracji dostał oficjalne imię Juliusz Tuliusz. Tuliusz już wyjaśniałam, od przytulania. A Juliusz - bo ma taki klasyczny patrycjuszowski wygląd (znaczy bury klasycznie pręgowany)
.
Przy okazji - na ten talon, na który był sterylizowany, przysługuje też szczepienie. Ja go zaszczepię u siebie, więc może to szczepienie da się wykorzystać na innego kota?

Kilka dni temu zrobiłam mu ogłoszenie na tablicy.pl, ale póki co brak szczególnego zainteresowania. Miałam niby dwa zgłoszenia, że już chętnie bierzemy po czym zero odzewu. No nic, trzeba będzie zrobić ogłoszenia też na innych stronach.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

[poprzednia][następna]