A ja to w zasadzie robię po każdym użyciu...
Moderator: Estraven
Szalony Kot pisze:Transportery się odkaża między kotami
A ja to w zasadzie robię po każdym użyciu...
Kori Yoitama pisze:Dziś zaś był strasznie niesforny i mimo, że uczę go by nie wchodził na stół i blaty kuchenne to dziś to robił mimo klaskania i krzyczenia na niego (schodził by znów wejść). Jeszcze do tego na chwilkę poszłam ręce umyć i ze stołu zjadł mi parówkę (zastałam go już po fakcie jak siedział pod stołem radosny). Poza tym obsierścił mi wszystkie naczynia z suszarki, co mnie rozzłościło i użyłam wobec odrobinę siły.
Kori Yoitama pisze:Naprawdę nie wiem co mu jest. Obecnie jak chce go pogłaskać to kładzie się w postawie uległej. Nie rozumiem jego zachowania jeszcze jakiś czas temu był spokojnym ułożonym kotkiem... Ma się czym bawić, bo zawiesiliśmy mu na nitce małego misia pod stołem...
Kot. Nie dla idiotów!Kori Yoitama pisze:Poza tym obsierścił mi wszystkie naczynia z suszarki,
Kori Yoitama pisze:Ma się czym bawić, bo zawiesiliśmy mu na nitce małego misia pod stołem...
Kori Yoitama pisze:Kot ma cały dom, szafki, kredense ect do swojej dyspozycji a upiera się akurat na to czego mu zabraniam
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, kasiek1510, puszatek i 411 gości