Neigh pisze:Z wici, które do mnie dotarły drogą mobilna wychodzi mi, ze powinno być ok połowy tego co potrzeba......
Ludzieee -zepnijmy się i nie dajmy się życiu kopać w rzyć !!!!
PS
Rzyć to po góralsku duuuupa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Z wici, które do mnie dotarły drogą mobilna wychodzi mi, ze powinno być ok połowy tego co potrzeba......
Neigh pisze:Darczyniąca - w czym Wy się dopatrujecie problemu:-)
Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
No sssoooo Ty ...Początkiem Kury Wychodzącej NA PEWNO było JAJO ...
katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
jo.anna pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
jajo wychodzące, znaczy turlające się
Blekitny.Irys pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
Turlające się.
jo.anna pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
jajo wychodzące, znaczy turlające się
Blekitny.Irys pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
Turlające się.
Monika_Krk pisze:jo.anna pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
jajo wychodzące, znaczy turlające sięBlekitny.Irys pisze:katarzyna1207 pisze:Neigh pisze:Ja cały czas usiłuje znaleźć początki Kury Wychodzącej
Turlające się.
Was też nienawidzę![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 384 gości