Fontanna? Boluś będzie przeszczęśliwy! Będzie się ruszało i plumkało, nic wspanialszego Bolutka nie może spotkać.

P.S.
W Zooplusie kupuję futer dla futer i zamówienia weekendowe najpóźniej dostarczane były w środę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ser-niczek pisze:
Oj .... Aniada migiem zakup karmę Urinari h/d i wszystkie niech jedzą przez miesiąc potem przerwa na inna karmę z domieszką urinari h/d i po 2 miesiącach znów sama h/d. I tak w kółko.
Worek 1,5 kg kosztuje 80 zeta.
Sadząc po kolejce do kuwety w sprawie siusiu -działa bez zarzutu.
Betaka pisze:Miś był dzielny i... waleczny. Po powrocie do domu nie pozwolił na pchanie mu do paszczy jakiegoś kolorowego świństwa.
Fontanna? Boluś będzie przeszczęśliwy! Będzie się ruszało i plumkało, nic wspanialszego Bolutka nie może spotkać.![]()
Aniada pisze:Czekamy na fontannę.
MariaD pisze:Idą upały...
MariaD pisze:Idą upały, ...
Aniada pisze:A ja jestem zła SKRAJNIE. Wychodząc z pracy nie zauważyłam, że mam na nogach zamszowe szpileczki... Zorientowałam się na przystanku autobusowym, gdy wytworne obcasiki zaczęły wbijać się w rozmiękłe błoto. Wyszłam sobie w pantofeleczkach, w których śmigam jedynie po wypielęgnowanych szkolnych korytarzach i bibliotece. Ot, gamoń.
Aniada pisze:A tymczasem Miś wyspał się przy feliwayu i teraz próbuje uczynić Joża matką swoich dzieci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Kankan i 70 gości