Alienor pisze:Aaaale o cso chozi felin?
Tak mi coś Shrekiem "zapachnialo"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Aaaale o cso chozi felin?
Kto to jest org?Alienor pisze:Chorągiew śląska, w której jesteśmy urządza tam imprezę/festyn/turniej - cokolwiek. Nie jestem orgiem więc nie do końca pamiętam.
Ale my jesteśmy zmotoryzowaniAlienor pisze:Jako niezmotoryzowana raczej nie dam rady gdzieś dojechać, bez względu na to jak blisko - przyjeżdżamy tam busem w piątek wieczorem, wyjeżdżamy w niedzielę po południu. Jak dobrze pójdzie, to będzie to impreza cykliczna - ale to jeszcze tzw. "pieśń przyszłości".
Bardzo się cieszę że smakowałoAlienor pisze:Chciałam Ci powiedzieć, że Twoja konfitura z czarnego bzu oprócz fantastycznego smaku ma też funkcję pocieszania - jak nią poczęstowałam koleżankę z pracy, to od razu jej dół przeszedł
Alienor pisze:będzie można przyjechać, zobaczyć namioty średniowieczne i nas w strojach
morelowa pisze:Mnie się jednka z Tolkienem kojarzy![]()
felin pisze:GranataPet w puszkach też jest bee![]()
Wprawdzie na razie sprawdziliśmy tylko tą jakąś cholerną rybę, co nam przez pomylkę przyslali, więc może inne będą lepsze, ale jeśli pachną tak jak ryba, to mocno wątpię.
Zwariuję z tymi kotami![]()
fumcia pisze:kopciuszki,co to za ptaszki?
Broszka pisze:felin pisze:GranataPet w puszkach też jest bee![]()
Wprawdzie na razie sprawdziliśmy tylko tą jakąś cholerną rybę, co nam przez pomylkę przyslali, więc może inne będą lepsze, ale jeśli pachną tak jak ryba, to mocno wątpię.
Zwariuję z tymi kotami![]()
A nasze sierściuchy przeciwnie - najbardziej lubią właśnie z rybą tzn czarniaka z indykiem![]()
Chyba że piszesz o białej rybie z wątróbką z dziczyzny lub o czarniaku z owocami morza to tych nie kupowałam bo z góry wiem że ich nie zjedzą bo dziczyzna i owoce morza są niejadalne![]()
Moje jedzą jeszcze dość chętnie kaczkę z drobiem![]()
U nas tak silnie wiało że dachówki spadały i łamały się gałęzie drzewmorelowa pisze:...ale i we Wro i w Opolu po południu słońce i dało się wytrzymać, a nawet było ciepławo
felin pisze:rozpierdzieloną puszkę
Broszka pisze:felin pisze:rozpierdzieloną puszkę
Puszkę?![]()
Nigdy nie zdarzyła mi się rozwalona puszka - pogniecione owszem, nawet czasem bardzo, ale nigdy rozszczelnionaNieźle musieli rzucać tą paczką
Broszka pisze:Dobrze że przyznali rabat 10%![]()
A na mailu potwierdzającym zamówienie jaką masz granatapet?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 444 gości