Kupiłam już wyciąg z jeżówki i Undofen grzybobójczy. Pytanie, ile tej jeżówki dawać kociom i czy można kota psikać Undofenem? Czy tlko meble i drapak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia piet pisze:Undofen dziala chyba tylko na zywej skorze, do powierzchni sztucznych tp jakis odpowiedni preparat
Kotka kolezanki ma jakies plamy na skorze - diagnoza: prosowkowe zapalenie skory, przechodzi od masci p/grzybiczych... trwa poszukiwanie przyczyny (pchly nie sa winne, grzyba nie wyhodowano)
kasia piet pisze:Jutro kolezanka idzie z kotka na wizyte kontrolna, bedzie rozmawiac z wetem, jesli beda jakies istotne wiadomosci to od razu napisze
aaa, kotka sobie te miejca lizala badz troche drapala, w kazdym razie nie byla zupelnie obojetna na nie, a siersc u niej odrasta piorunem (tez sie nikrt nie pozarazal, nawet drugi kot nie) wet mowil ze sklonnosci do prosowkowego zapalenia skory to cecha osobnicza, a przyczyny sa roznorodne, zaczynajac od pchel poprzez alergie na cokolwiek po nieznane przyczyny...
wacka pisze:Ta grzybica to strasznie upierdliwe choróbstwo.
wacka pisze:Jowita,
witaj w smutnym świecie grzybiarzy![]()
Ja dostałam Undofen do psikania na poduszkę, bo grzybica pięknie rozwinęła mi się na głowie. Moje koty to przy mnie pryszcz, mały pryszcz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 91 gości