TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 25, 2013 15:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

pw wysłane

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Sob maja 25, 2013 18:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

To dobrze, że kociaki wygłaskane, bo w czwartek zabrakło nam czasu:/ Byłyśmy z moją znajomą i Justyną na spacerze z psami i tak jakoś zeszło, że zabrakło czasu na mizianie:/ Dziewczyna ze mną była pierwszy raz, na drugi dzień do szkoły, więc nie chciałam, żeby późno wróciła. Ale nadrobimy innym razem,:)

A muszę wam jeszcze powiedzieć, że Emil, mój tymczas stał się fanem podwórka. gdyby mógł to by do domu nawet nie wracał, tak mu się spodobało. A taki płochliwy był na początku:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob maja 25, 2013 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

No to rozpoczynamy fotorelację przesłaną przez Zuza zuza :D
Jak pomylę imiona kociastch proszę nie krzyczeć :oops:

RUDOLF :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Grosziwo

Post » Sob maja 25, 2013 22:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

teraz
NOEMI :love:

Obrazek

Obrazek

BONA :love:

Obrazek

Obrazek

Grosziwo

Post » Sob maja 25, 2013 22:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

WINCENTY :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

TRÓJKOT :ryk: ( jeśli się nie mylę to są: MIKI, RUDOLF, KIKA albo WĘGIELEK)

Obrazek

Grosziwo

Post » Sob maja 25, 2013 22:41 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

GAJA :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

KIKA :love:

Obrazek

Obrazek

Grosziwo

Post » Sob maja 25, 2013 22:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:love: FIBI

Obrazek

Grosziwo

Post » Sob maja 25, 2013 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justa&Zwierzaki pisze:Coś sie szykuje w sprawie DT dla tych bezdomnych maleństw , ale to jeszcze nic pewnego bo pani nadal sie zastanawia bo ma w domu już psa :| , mam dziś do niej dostać nr tel bo to są sąsiedzi mojej koleżanki u której mam też koty na DT ...

A wczoraj nas odwiedziła ZUZA-zuza :1luvu: były sapery z psami i zwierzaki wymiziała i towarzystwo obfociła i filmiki porobiła :1luvu:

A przed wczoraj była u nas Miko-bs z koleżanką i też były spacery z psami i mizianko i też dałam dla Emila karmę i żwirek , martwi mnie to że nikt nie dzwoni w jego sprawie :|

W sprawie innych kotów ani psinki Sary też nikt nie dzwoni :|

Same dobre wiadomości :) No może te o Emilku i Sarze gorsze :( Ale zdjęcia cuuuudneeee :ok: Zaraz pozabieram na fanpage :P A może by tak Emilkowi cos popstrykać? Dawno go nie widziałam... I też bym chętnie podkradła...

A i pytanko mam malutkie... Czy Rudolf, Gaja, Kika i Fibi też są do adopcji? Bo juz mi się wszystko miesza... :oops:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Nie maja 26, 2013 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Wielkie dzieki za fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 26, 2013 0:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

meg80 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Coś sie szykuje w sprawie DT dla tych bezdomnych maleństw , ale to jeszcze nic pewnego bo pani nadal sie zastanawia bo ma w domu już psa :| , mam dziś do niej dostać nr tel bo to są sąsiedzi mojej koleżanki u której mam też koty na DT ...

A wczoraj nas odwiedziła ZUZA-zuza :1luvu: były sapery z psami i zwierzaki wymiziała i towarzystwo obfociła i filmiki porobiła :1luvu:

A przed wczoraj była u nas Miko-bs z koleżanką i też były spacery z psami i mizianko i też dałam dla Emila karmę i żwirek , martwi mnie to że nikt nie dzwoni w jego sprawie :|

W sprawie innych kotów ani psinki Sary też nikt nie dzwoni :|

Same dobre wiadomości :) No może te o Emilku i Sarze gorsze :( Ale zdjęcia cuuuudneeee :ok: Zaraz pozabieram na fanpage :P A może by tak Emilkowi cos popstrykać? Dawno go nie widziałam... I też bym chętnie podkradła...

A i pytanko mam malutkie... Czy Rudolf, Gaja, Kika i Fibi też są do adopcji? Bo juz mi się wszystko miesza... :oops:

Do adopcji jest oczywiście Rudolf , tylko że on ma poważne problemy z znaczeniem terenu / mieszkania i S.U.K. Gaja ma jeszcze problem z chodzeniem i trzeba ja odsikiwać i rechabilitować ale jeśli by sie ktoś znalazł ( najlepiej niedaleko Tychów ) to czemu nie :)
Kika to tak naprawde nie wiem , bo ona jest bardzo dzika w sytuacjach stresowych i jeśli by ktoś ewentualnie to tak ale tez najlepiej blisko Tychów no i przy niej musi być konecznie i to dobrze zabezpieczone okna ![b][/b]
Fibi nie bo to juz 15 letni staruszek .
Ale domu też szukają nadal Wegielek , Franuś , Emil , Figa ( jest szansa , ale jeszcze nic pewnego ) pies Sara , no bo czy Czort ma szanse ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 26, 2013 6:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Wczoraj nie dodałam jeszcze dwóch zdjęć MIKIEGO :oops: , naprawiam niedopatrzenie. Niestety nie wiem do kogo należy ta czarna pupa służąca za podusię :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Grosziwo

Post » Nie maja 26, 2013 18:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo , dzięki za wstawienie zdjęć i opis . :D Podziwiam, że pamiętasz który kot jest który. Mnie wiekszość się miesza :roll: Justynka jak zwykle całuski dla futrzaków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ZUZA zuza

Od: Nie paź 07, 2012 8:37

Post » Nie maja 26, 2013 19:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Wydaj mi się,że to Prima:)

Zdjecia Emila wstawię jutro, bo dzisiaj już nie mam czasu niestety, ostatnio mam go bardzo mało:/

Słyszałam, że jest szansa na DT dla kociaków, tylko trzeba je wyłapać. Niestety do tego jest potrzebnych parę osób, a ja nie wiem, czy dam radę jutro dotrzeć, ponieważ kończę pracę o 18.00 a jestem z innego miasta. KOCIARA, nie mogłabyś pomóc jutro Justynie? Jesteś miejscowa, a nie powinno to zająć zbyt wiele czasu.

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie maja 26, 2013 21:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Tak to Prima :)

Jest DT dla kociąt a pojawiły sie jeszcze dwa czarne , nie wiem może to od dwóch kotek :roll:

I jest konieczna mobilizacja bo ja sama nie dam rady czasowo :roll: , kto chętny i na jaki czas , najlepiej jest koty łapać wieczorami , kto chętny , kto chce sie przyczynić do realnego ratowana kociąt , błagam Was o pomoc , bez Waszej pomocy czeka je śmierć !!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 26, 2013 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

ZUZA zuza pisze:Grosziwo , dzięki za wstawienie zdjęć i opis . :D Podziwiam, że pamiętasz który kot jest który. Mnie wiekszość się miesza :roll: Justynka jak zwykle całuski dla futrzaków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wycałowane , ale mi szeptały do ucha ze chcą powtórkę z rozrywki :mrgreen: i co im mam odpowiedzieć :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]