Moderator: Estraven
Justa&Zwierzaki pisze:Coś sie szykuje w sprawie DT dla tych bezdomnych maleństw , ale to jeszcze nic pewnego bo pani nadal sie zastanawia bo ma w domu już psa, mam dziś do niej dostać nr tel bo to są sąsiedzi mojej koleżanki u której mam też koty na DT ...
A wczoraj nas odwiedziła ZUZA-zuzabyły sapery z psami i zwierzaki wymiziała i towarzystwo obfociła i filmiki porobiła
![]()
A przed wczoraj była u nas Miko-bs z koleżanką i też były spacery z psami i mizianko i też dałam dla Emila karmę i żwirek , martwi mnie to że nikt nie dzwoni w jego sprawie![]()
W sprawie innych kotów ani psinki Sary też nikt nie dzwoni
Zaraz pozabieram na fanpage meg80 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Coś sie szykuje w sprawie DT dla tych bezdomnych maleństw , ale to jeszcze nic pewnego bo pani nadal sie zastanawia bo ma w domu już psa, mam dziś do niej dostać nr tel bo to są sąsiedzi mojej koleżanki u której mam też koty na DT ...
A wczoraj nas odwiedziła ZUZA-zuzabyły sapery z psami i zwierzaki wymiziała i towarzystwo obfociła i filmiki porobiła
![]()
A przed wczoraj była u nas Miko-bs z koleżanką i też były spacery z psami i mizianko i też dałam dla Emila karmę i żwirek , martwi mnie to że nikt nie dzwoni w jego sprawie![]()
W sprawie innych kotów ani psinki Sary też nikt nie dzwoni
Same dobre wiadomościNo może te o Emilku i Sarze gorsze
Ale zdjęcia cuuuudneeee
Zaraz pozabieram na fanpage
A może by tak Emilkowi cos popstrykać? Dawno go nie widziałam... I też bym chętnie podkradła...
A i pytanko mam malutkie... Czy Rudolf, Gaja, Kika i Fibi też są do adopcji? Bo juz mi się wszystko miesza...

ZUZA zuza pisze:Grosziwo , dzięki za wstawienie zdjęć i opis .Podziwiam, że pamiętasz który kot jest który. Mnie wiekszość się miesza
Justynka jak zwykle całuski dla futrzaków
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, koszka, Meteorolog1, Vafuria i 82 gości