mir.ka pisze:Ja też jeszcze dzisiaj napiszę, na którą kotkę zdecyduje się ten Pan co oglądał kociaki. Jest zmartwiony, że buraska zarezerwowana, bo ona najbardziej mu się podobała.
A kotka Wandzia mu się nie podoba?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ja też jeszcze dzisiaj napiszę, na którą kotkę zdecyduje się ten Pan co oglądał kociaki. Jest zmartwiony, że buraska zarezerwowana, bo ona najbardziej mu się podobała.
Anett84 pisze:Mara, troszkę źle napisałaś w tej rozpisce, bo ja biorę Maszę z małymi, a nie tylko jej kotki
Mara S pisze:mir.ka pisze:Ja też jeszcze dzisiaj napiszę, na którą kotkę zdecyduje się ten Pan co oglądał kociaki. Jest zmartwiony, że buraska zarezerwowana, bo ona najbardziej mu się podobała.
A kotka Wandzia mu się nie podoba?
Mara S pisze:Kocurek Pieprzyk z "5" jest zarezerwowany. W środę na przyjedzie po niego Pani (Teresa podam Twój numer) - sama sobie go zaszczepi, chce też wcześniej zrobić mu testy. Wiem, że mógłby jeszcze posiedzieć u nas, ale z drugiej strony jeszcze będzie pełno maluchów a te kotki już sobie świetnie radzą....
1) DT Piotrek:
- Wandzia - kotka szara z białymi końcówkami,
- Broszka - kotka czarna,
2) DT Martyna:
- kotka biała w jasnoszare plamki - zarezerwowana
- kotka czarna,
3) KCh - kotki od Hildy
- Szarka - kotka szara - zarezerwowana dla Pani Katarzyny K. z Katowic,
- Kreska - kotka czarna z białym, zarezerwowana do Czeladzi
- kotka biało - bura,
- Pieprzyk - kocurek biało-bury - zarezerwowany,
- Uszek - kocurek biało-bury,
4) DT Aneta - kotki od Maszy
- 3 x kocurek szary
5) KCh
- 2 maluszki z mamą
mir.ka pisze:Mara S pisze:Kocurek Pieprzyk z "5" jest zarezerwowany. W środę na przyjedzie po niego Pani (Teresa podam Twój numer) - sama sobie go zaszczepi, chce też wcześniej zrobić mu testy. Wiem, że mógłby jeszcze posiedzieć u nas, ale z drugiej strony jeszcze będzie pełno maluchów a te kotki już sobie świetnie radzą....
1) DT Piotrek:
- Wandzia - kotka szara z białymi końcówkami,
- Broszka - kotka czarna,
2) DT Martyna:
- kotka biała w jasnoszare plamki - zarezerwowana
- kotka czarna,
3) KCh - kotki od Hildy
- Szarka - kotka szara - zarezerwowana dla Pani Katarzyny K. z Katowic,
- Kreska - kotka czarna z białym, zarezerwowana do Czeladzi
- kotka biało - bura,
- Pieprzyk - kocurek biało-bury - zarezerwowany,
- Uszek - kocurek biało-bury,
4) DT Aneta - kotki od Maszy
- 3 x kocurek szary
5) KCh
- 2 maluszki z mamą
The Szops pisze:Mara, jeszcze są 4 tymczaski w Jaworznie - dziewczynki (buraska i biała z czarną główką) obie zarezerwowane i 2 kocurki biały z czarnym i czarny z białym, w sprawie jednego miała byc dzisiaj wizyta przedadopcyjna, jeszcze nie wiem jaki wynik
Dorota Wojciechowska pisze:Powinien być Convalescent w chatce - na dole w szafce zamykanej, a i nie wiem czy w piątek Wiesiu odebrał z Lupusa 3 saszetki convalescenta w proszku i puszkę mleczka - co zakupiłam i zostawiłam właśnie wpiątek do odbioru- przypominałam o tym Wiesiowi sms-em, ale nie wiem czy nie był zakręcony przy tej ilości kociaków
The Szops pisze:Co jej jest ?? Jest otwarta saszetka tego do rozrabiania i chyba 2 saszetki zwykłe. Chyba powinna miec kroplówki ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 490 gości