KOCIA CHATKA i kociaki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 25, 2013 17:39 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

mir.ka pisze:Ja też jeszcze dzisiaj napiszę, na którą kotkę zdecyduje się ten Pan co oglądał kociaki. Jest zmartwiony, że buraska zarezerwowana, bo ona najbardziej mu się podobała.

A kotka Wandzia mu się nie podoba?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob maja 25, 2013 17:41 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara, troszkę źle napisałaś w tej rozpisce, bo ja biorę Maszę z małymi, a nie tylko jej kotki :ryk:

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob maja 25, 2013 17:42 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Anett84 pisze:Mara, troszkę źle napisałaś w tej rozpisce, bo ja biorę Maszę z małymi, a nie tylko jej kotki :ryk:

Wiem, wiem ale chodzi mi o stan maluszków głównie - ludzie często dzwonią a ja nie ogarniam, co mamy, ile, jakie kolory, gdzie, które są już zarezerwowane itp. :D

Mara S

Post » Sob maja 25, 2013 17:45 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara S pisze:
mir.ka pisze:Ja też jeszcze dzisiaj napiszę, na którą kotkę zdecyduje się ten Pan co oglądał kociaki. Jest zmartwiony, że buraska zarezerwowana, bo ona najbardziej mu się podobała.

A kotka Wandzia mu się nie podoba?

właśnie z nim rozmawiałam, wie o Wandzi (bo go skierowałam na stronę schroniska), w ciągu pól godziny ma mi dać znać na którą kotkę się zdecyduje
z Chatki, od Martyny czy Wolontariusza
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob maja 25, 2013 17:46 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

a ja wam się dziś pochwalę, jestem taka dumna z mojej Kulki, to jest niesamowity kot, chyba dyplom wam zrobię, że takie cudo trafiło pod mój dach :)
otóż dziś z Kulką pierwszy raz wyszłam na spacer poza nasze podwórko, była ze mną ponad kilometr od domu, świetnie sobie radziła, aż Panowie z ochrony wyszli ze swojej budki i zdjęcia jej robili, bo jak to powiedzieli, jeszcze kota na smyczy nie widzieli i dzieciom pokażą :) ale byłam dumna, a ona taka wylozowana pozowała, a samochodem to kocha jeździć, ma specjalne szelki do tego, posłanko na siedzeniu i może nad morze jechać :)
no cudo kot :) dzięki wam taka wyrosła :) no i troszkę dzięki swojej Pani :ryk:

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob maja 25, 2013 17:49 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

E tam - po prostu jest super kotem - sama z siebie :1luvu:

Mara S

Post » Sob maja 25, 2013 18:21 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara, jeszcze są 4 tymczaski w Jaworznie - dziewczynki (buraska i biała z czarną główką) obie zarezerwowane i 2 kocurki biały z czarnym i czarny z białym, w sprawie jednego miała byc dzisiaj wizyta przedadopcyjna, jeszcze nie wiem jaki wynik :wink:
Ostatnio edytowano Sob maja 25, 2013 18:26 przez The Szops, łącznie edytowano 1 raz

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob maja 25, 2013 18:22 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara S pisze:Kocurek Pieprzyk z "5" jest zarezerwowany. W środę na przyjedzie po niego Pani (Teresa podam Twój numer) - sama sobie go zaszczepi, chce też wcześniej zrobić mu testy. Wiem, że mógłby jeszcze posiedzieć u nas, ale z drugiej strony jeszcze będzie pełno maluchów a te kotki już sobie świetnie radzą....

1) DT Piotrek:
- Wandzia - kotka szara z białymi końcówkami,
- Broszka - kotka czarna,
2) DT Martyna:
- kotka biała w jasnoszare plamki - zarezerwowana
- kotka czarna,
3) KCh - kotki od Hildy
- Szarka - kotka szara - zarezerwowana dla Pani Katarzyny K. z Katowic,
- Kreska - kotka czarna z białym, zarezerwowana do Czeladzi
- kotka biało - bura,
- Pieprzyk - kocurek biało-bury - zarezerwowany,
- Uszek - kocurek biało-bury,
4) DT Aneta - kotki od Maszy
- 3 x kocurek szary
5) KCh
- 2 maluszki z mamą
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob maja 25, 2013 18:23 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

mir.ka pisze:
Mara S pisze:Kocurek Pieprzyk z "5" jest zarezerwowany. W środę na przyjedzie po niego Pani (Teresa podam Twój numer) - sama sobie go zaszczepi, chce też wcześniej zrobić mu testy. Wiem, że mógłby jeszcze posiedzieć u nas, ale z drugiej strony jeszcze będzie pełno maluchów a te kotki już sobie świetnie radzą....

1) DT Piotrek:
- Wandzia - kotka szara z białymi końcówkami,
- Broszka - kotka czarna,
2) DT Martyna:
- kotka biała w jasnoszare plamki - zarezerwowana
- kotka czarna,
3) KCh - kotki od Hildy
- Szarka - kotka szara - zarezerwowana dla Pani Katarzyny K. z Katowic,
- Kreska - kotka czarna z białym, zarezerwowana do Czeladzi
- kotka biało - bura,
- Pieprzyk - kocurek biało-bury - zarezerwowany,
- Uszek - kocurek biało-bury,
4) DT Aneta - kotki od Maszy
- 3 x kocurek szary
5) KCh
- 2 maluszki z mamą

czarno biała zarezerwowana do Czeladzi
Obrazek

mir.ka

Post » Sob maja 25, 2013 18:28 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

The Szops pisze:Mara, jeszcze są 4 tymczaski w Jaworznie - dziewczynki (buraska i biała z czarną główką) obie zarezerwowane i 2 kocurki biały z czarnym i czarny z białym, w sprawie jednego miała byc dzisiaj wizyta przedadopcyjna, jeszcze nie wiem jaki wynik :wink:

Ok - dzięki. To daj znać jak się dowiesz, które z nich nadal szukają domu i nie są zarezerwowane

Mara S

Post » Sob maja 25, 2013 20:00 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

czy ma ktoś conwalescence :?: a nie potrzeby na razie ?
wiem ze był jak brałam maluszki ale nie był potrzebny,na chwile obecna czarna kotka nie je nic i nie pije i musi być karmiona
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob maja 25, 2013 20:17 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Co jej jest ?? Jest otwarta saszetka tego do rozrabiania i chyba 2 saszetki zwykłe. Chyba powinna miec kroplówki ??

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob maja 25, 2013 20:36 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Powinien być Convalescent w chatce - na dole w szafce zamykanej, a i nie wiem czy w piątek Wiesiu odebrał z Lupusa 3 saszetki convalescenta w proszku i puszkę mleczka - co zakupiłam i zostawiłam właśnie wpiątek do odbioru- przypominałam o tym Wiesiowi sms-em, ale nie wiem czy nie był zakręcony przy tej ilości kociaków
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob maja 25, 2013 20:44 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dorota Wojciechowska pisze:Powinien być Convalescent w chatce - na dole w szafce zamykanej, a i nie wiem czy w piątek Wiesiu odebrał z Lupusa 3 saszetki convalescenta w proszku i puszkę mleczka - co zakupiłam i zostawiłam właśnie wpiątek do odbioru- przypominałam o tym Wiesiowi sms-em, ale nie wiem czy nie był zakręcony przy tej ilości kociaków

odebraliśmy,jest w KCH

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Nie maja 26, 2013 3:33 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

The Szops pisze:Co jej jest ?? Jest otwarta saszetka tego do rozrabiania i chyba 2 saszetki zwykłe. Chyba powinna miec kroplówki ??

jak pisałam mała ma zaawansowany kk,gardło czewone zaflegmiona jest cała,kicha smarka i prycha.
szara wyleczona z biegunki tez już zasmarkana jest

kroplówki niema dostaje leki i jest nawadniana podskórnie
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

[poprzednia][następna]