Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 27.05.2013r. do 02.06.2013 r.
27.05. pon. rano brak wiecz. Mara
28.05. wtorek rano Mirka wiecz. Mara
29.05. środa rano brak wiecz. Teresa
30.05. czwartek rano brak wiecz. brak
31.05. piątek rano brak wiecz. brak
01.06.sobota rano brak wiecz. brak
02.06 niedziela rano brak wiecz. brak
Mara S pisze::D Dzwoniła do mnie babka z Tychów z pytaniem o Tajgę. Pani brała już kotkę Tosię od naszej Jadzi. Jednak dodała, że została nieco oszukana bo... kotka miała być spokojna i miła a to diabeł wcielony (konieczne były remonty). No ale Pani i tak kotkę bardzo kochaOdradziłam jej Tajgę bo myślę, że ona lepiej się odnajdzie w domu bez innych kotów, a Pani ewentualnie poradziłam energicznego młodziaka do towarzystwa dla szalonej Tosi.
Anett84 pisze:Dzi
The Szops pisze:Anett84 pisze:Dzi
![]()
![]()
Misia ma mega rujkę, drze się niemiłosiernie, ale apetyt ma przy tym lepszy niż kiedykolwiek.
Amanda chyba też ma rujkę, też nieźle zawodzi i nadstawia kuperek do miziania, ale przy tym paca łapąMiała wypitą całą wodę, ale w kuwecie nie było siku. Beatka mówiła, że ona czasami zakopuje w koszyczku, tam niestety nie sprawdzałam. Martwi mnie ta kotka, ten jej guz jest naprawdę duży
![]()
Ktoś zrobił sobie kuwetę w koszyczku wiszącym nad kuwetą, było tam wszystkiego bardzo dużo pozakopywane![]()
Pięc dupelków i mamuśka szaleli cały dyżur poza boksem. Kociaki były tak zmęczone, że same się wspięły po kratkach z powrotem do boksu i poszły spac![]()
Nad nimi w boksie jest nowa kotka karmiąca z dwoma czarnymi dwutygodniowymi maleństwami, kocia rodzinka jest ze schronu. Kotka jest przetestowana i zaczipowana. Była bardzo spokojna, wszystko dała przy sobie zrobic bez problemu. Jednemu malcowi ropieje oczko, trzeba przemywac.
Anetka zabrała kocurka Bąbla do weta, test ma ujemnyNarazie został w szpitaliku.
The Szops pisze:Amanda chyba też ma rujkę, też nieźle zawodzi i nadstawia kuperek do miziania, ale przy tym paca łapąMiała wypitą całą wodę, ale w kuwecie nie było siku. Beatka mówiła, że ona czasami zakopuje w koszyczku, tam niestety nie sprawdzałam. Martwi mnie ta kotka, ten jej guz jest naprawdę duży
![]()
Mara S pisze:The Szops pisze:Amanda chyba też ma rujkę, też nieźle zawodzi i nadstawia kuperek do miziania, ale przy tym paca łapąMiała wypitą całą wodę, ale w kuwecie nie było siku. Beatka mówiła, że ona czasami zakopuje w koszyczku, tam niestety nie sprawdzałam. Martwi mnie ta kotka, ten jej guz jest naprawdę duży
![]()
Biedna, myślę, że najwyższy czas umawiać ja na zabieg (po rujce)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 112 gości