Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 12, 2013 15:59 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

No pewnie, że im mniej kotów szuka domu tym lepiej, tylko co zrobić jak już są na świecie i są w takiej a nie innej sytuacji?....Kto będzie pilnował sterylizacji kolejnych bezdomnych kotów, jeśli przeżyją w ogóle zimę.

Każdy szuka DT jak tylko może, bierzemy do siebie, może i dla nich znajdzie się DT, kto wie.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto maja 14, 2013 18:42 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Powiat Legnicki, napisałam do TOZ-u w Legnicy gdzie można uzyskać pomoc, czekam na odpowiedź.

natureminemka

Od: Sob kwi 27, 2013 16:11

Post » Śro maja 15, 2013 22:17 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:Powiat Legnicki, napisałam do TOZ-u w Legnicy gdzie można uzyskać pomoc, czekam na odpowiedź.

Myślę, że TOZ w Legnicy pomoże. :ok: :ok:
Ostatnio udało mi się załatwić z nimi sprawę sterylek 4 kotek :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie maja 19, 2013 20:26 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

ja też mocno trzymam kciuki i proszę o update, może być SMSem albo na PW :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob maja 25, 2013 0:14 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Czekam na razie co napiszę dalej TOZ, skontaktowałam się i dostałam odpowiedź od pośrednika, który dalej przekazał informacje do kierownika. Na razie nic nowego nie słychać. Dobra wiadomość, że biało czarny niepewny płci zwierzak to kocur, więc w ciąże nam nie zajdzie. Niestety gorzej, że Czarnulka wygląda na ciężarną, coś jej brzuszek rośnie. Zrobiłam bazarek i pilnie zbieram na sterylkę aborcyjną! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=153380 Czasu nie ma zbyt dużo.

natureminemka

Post » Nie maja 26, 2013 20:33 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:Czekam na razie co napiszę dalej TOZ, skontaktowałam się i dostałam odpowiedź od pośrednika, który dalej przekazał informacje do kierownika. Na razie nic nowego nie słychać. Dobra wiadomość, że biało czarny niepewny płci zwierzak to kocur, więc w ciąże nam nie zajdzie. Niestety gorzej, że Czarnulka wygląda na ciężarną, coś jej brzuszek rośnie. Zrobiłam bazarek i pilnie zbieram na sterylkę aborcyjną! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=153380 Czasu nie ma zbyt dużo.

Może napisz do nich że jedna kotka jest już chyba w ciąży i ich trochę pogoń. Najlepiej byłoby jednak zadzwonić, tak będzie najszybciej. Tylko nie mogę coś otworzyć ich stronki :/ Może Ty spróbuj ? Tam jest podany numer.
Obrazek

kinia098

Post » Czw cze 06, 2013 14:43 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Jak tam sytuacja ?
Obrazek

kinia098

Post » Pt cze 07, 2013 16:55 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Ciężko mi coś powiedzieć, ostatnio byłam dwa tygodnie temu i moje wizyty tam będą coraz rzadsze ponieważ znalazłam pracę bliżej domu. Już nie wiem jak pomóc tym kotom...

natureminemka

Post » Pt cze 07, 2013 19:40 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

O, rany :cry: Straszne to wszystko :cry:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 13, 2013 22:39 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

POMOCY :!:
Obrazek

kinia098

Post » Sob cze 22, 2013 22:56 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

Czy coś się zmieniło ? :(
Obrazek

kinia098

Post » Wto cze 25, 2013 8:58 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

:?:
Obrazek

kinia098

Post » Sob cze 29, 2013 11:23 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...

natureminemka

Post » Nie cze 30, 2013 18:11 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

natureminemka pisze:W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...

Zapłacę za sterylizację aborcyjną jeśli nie uda się uzyskać pomocy z TOZ. Tylko NIECH KTOŚ SIĘ DO MNIE ODEZWIE W TEJ SPRAWIE!!! Od kilku tygodni proponuję pomoc w tym zakresie i cisza...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie cze 30, 2013 20:06 Re: Pomoc kotom z Jaroszówki! Kocice w ciąży!

VeganGirl85 pisze:
natureminemka pisze:W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...

Zapłacę za sterylizację aborcyjną jeśli nie uda się uzyskać pomocy z TOZ. Tylko NIECH KTOŚ SIĘ DO MNIE ODEZWIE W TEJ SPRAWIE!!! Od kilku tygodni proponuję pomoc w tym zakresie i cisza...

natureminemka... nie lekceważ ofert pomocy Moniki. Wiem, że jak proponuje, że zapłaci za aborcyjną, to to zrobi. Zgłoś się do niej proszę, bo zaraz może dojść do kolejnej tragedii a tego chyba żadna z nas nie chce...
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]