Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
natureminemka pisze:Powiat Legnicki, napisałam do TOZ-u w Legnicy gdzie można uzyskać pomoc, czekam na odpowiedź.
natureminemka pisze:Czekam na razie co napiszę dalej TOZ, skontaktowałam się i dostałam odpowiedź od pośrednika, który dalej przekazał informacje do kierownika. Na razie nic nowego nie słychać. Dobra wiadomość, że biało czarny niepewny płci zwierzak to kocur, więc w ciąże nam nie zajdzie. Niestety gorzej, że Czarnulka wygląda na ciężarną, coś jej brzuszek rośnie. Zrobiłam bazarek i pilnie zbieram na sterylkę aborcyjną! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=153380 Czasu nie ma zbyt dużo.
natureminemka pisze:W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...
VeganGirl85 pisze:natureminemka pisze:W stadninie pojawiła się nowa osoba na stażu. Rozmawiałam z nią ostatnio. Ta Pani powiedziała, że ukryte kotki zostały pozabijane przez stajennego gdy tylko się pokazały... Czarnulka urodziła dwa młode, teraz biało czarna przytulanka jest w ciąży... Ta Pani bardzo chce pomóc kotom i dotknęło ją bardzo to okrucieństwo, powiedziała, że nie pozwoli skrzywdzić tych kociaków, które się urodziły. Dokarmia je też ale na sterylki i tak kasy brak...
Zapłacę za sterylizację aborcyjną jeśli nie uda się uzyskać pomocy z TOZ. Tylko NIECH KTOŚ SIĘ DO MNIE ODEZWIE W TEJ SPRAWIE!!! Od kilku tygodni proponuję pomoc w tym zakresie i cisza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek, włóczka i 61 gości