Niestety jestem w czarnej dziurze rodzinno-oobistej.
Dobiegam do netu żeby się zameldować.
Z góry przepraszam za brak kontaktu a nawet to, że nie odbieram telefonów...
Niestety nie chcę się wywnętrzać na forum... ale jest dość słabo...
Muszę się zająć sprawami priorytetowymi... Ciężka ta wiosna, ni ma co
- Bardzo się cieszę, ze kobitki ogarniają sprawy techniczne... Ktoś musi...
- Dziękuję Asi jerzykówce za wsparcie w sprawie Bąbla. Ja jestem na skraju szaleństwa... Za dużo się dzieje... stan paniki nie mija...
- Jakoś bele jak muszę to ogarnąć... ale na forum nie będę bywać zbyt często...
- Tylko Żuba - agresor (nie wiem czy ktoś pamięta Żubę zwaną Żubrem) jest dla mnie wsparciem. Tak zwany koci agresor to kompletny luz i kamienny spokój... zawstydzający przykład dla mnie...
- Ja niestety nie potrafię i nie chcę pisać na forum wspomnień o Basi... Wybaczcie... to nie dla mnie...
- W sprawie rozliczeń (przepraszam, że tak zwlekałam

)
Wpisuję wpływy na konto
Pieniążki dla Basi i chłopców:
20 złotych od alab108
30 złotych - MalgWroclaw
30 złotych - nelka83
50 złotych - dorcia44
20 złotych od saintpaulia (z "męskiego" konta, zgaduję że właściwie przypisałam?)
10 złotych od Lidka02
50 złotych od po_prostu_Kaska
50 złotych od miś baloo
100 złotych od Limlim
100 złotych od Agneski
250 złotych od osoby (?) z Sandomierza ?
50 złotych od bagheera
oraz 100 złotych dla opiekunek Tuptusia i Atomka od grupy szczycieńskiej
suma 860 złotych
300 złotych przekazałam Basi bezpośrednio w szpitalu z czego bardzo się ucieszyła i prosiła żeby podziękować (o pieniążkach tych powiedziałam chłopcom, na pewno im się przydadzą

)
200 złotych dla białasków przekazałam za pośrednictwem Marzeni (dziękuję)
zostaje 360 złotych
Na transport dostałam (bardzo wam kobitki dziękuję, z radością i pokorą przyjmuję)
40 złotych od Nowej_Sztno
10 złotych od ?
80 złotych od zuzia96 - Zuziu kochana jeśli się zgodzisz o twoje 80 złotych będzie za opłacenie autostrady Warszawa - Poznań (2 x 40 złotych)...
Ewunia (Ewa2406) wcisnęła nam niecnie 100 złotych jako udział w koszcie benzyny na pogrzeb Basi... i mimo walki nie udało się z powrotem od tej kwoty "wycisnąć"...
A ponieważ Ewunia wyraziła zgodę na przekazanie pieniążków na rzecz zwierów... bardzo proszę Julię o numer konta...
a te pieniążki wyślę czem prędzej na rzecz szczycieńskich zwierzaków w imieniu Basi i Ewy...
Bardzo proszę.
A ponadto chciałam też przesłać jeszcze część zebranej kwoty... tyż na kosmacze
Asiu i Julio... W sprawie karmy i żwiru która dotarła na adres Achy, kobitki nie negocjujcie ze mną... Mam do Was pełne zaufanie. Jesteście na miejscu i wiecie lepiej... czy pół dla chłopców i pół dla kocich rekonwalescentów albo wyprawkę dla kociastych jadących na DT czy DS...
Oficjalnie piszę, wy wiecie lepiej... nie pytać się mnie głupiej... karma jest u was... mnie już nic do tego...
Rozwlekle i nieuporządkowanie... napiszę jeszcze, że przeznaczam na Bazarek czy też Pchli targ dla kociastych (Fundusz czy też jak tam
Drapak wieżę Diogenes
Z Zooplusa, nówka sztuka nawet nie rozpakowana z folii. Moje kociaste maja taką i cieszy się dużym powodzeniem tylko natychmiast urwały zamontowaną myszkę.
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... maly/49279W Zooplusie kosztuje 189 złotych.
Wiem, że był jakiś czas temu wystawione były takie wieże (prawie nowe) na Pchlim Targu i cieszyły się dużym wzięciem.
viewtopic.php?f=27&t=144832&p=9100954&hilit=diogenes#p9100954sprzedana za 140 złotych
i
viewtopic.php?f=27&t=149808&p=9534846&hilit=diogenes#p9534846sprzedana za 149 złotych

Ja mam tylko jeden problem
Nie mogę za często bywać na forum...
Nie przypilnuję Bazarku czy tez Targu...
Gdyby ktoś w odpowiednim momencie kopnął mnie w kooferek... podbijał Bazar... itd...
to ja wyślę, przekażę czy też dam Reniferzastemu do przewiezienia o ile kupujący będzie zlokalizowany w dogodnym miejscu
A pieniążki oczywiście poszłyby na kociaste szczytniaste...
Potrzebuję tylko wsparcia osoby przytomnej i rozsądnej
Basik pamiętasz, jak zawsze piszemy? Trwamy
To Trwamy
Czymam za wszystko i wszystkich