Jestem tu wyjątkiem

Aniadowy Jożik nigdy mi się z wyglądu z persem nie kojarzył. Na początku brałam go za coś miaukunowatego, jakiś półdługowłosy znaczy się.
Ser-niczku, co to jest pers himalajski

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Od czego to ja miałam zacząć? Kurka, zapomniałam.
Jestem tu wyjątkiembo nie mam persa ani persa z pseudo... Ale mam dachowca z pseudo!
I to własnej!
Piwnicznej
(może dzięki temu mnie Kotkins z wątku nie wyrzuci
).
Aniadowy Jożik nigdy mi się z wyglądu z persem nie kojarzył. Na początku brałam go za coś miaukunowatego, jakiś półdługowłosy znaczy się.
Ser-niczku, co to jest pers himalajski![]()
Słabo znam się na persach i o takim chyba jeszcze nie słyszałam
kotkins pisze:Kfiatku- toć lepsza byłaby taka papierowa udająca prawdziwą , bo płasksza!
A gdzie tak laminują "na twardo"???
O! Kfiatek- cichy podczytywacz?
Witamy!
alab108 pisze:Persiarze pomocy![]()
U mojej Gajuni wetka pobrała zeskrobiny z łapek , które nie chcą zarosnąć po wylizaniu i z grzbietu. Wyhodowano duże ilości grzyba Aspergillus, które zdaniem wetki moze wywoływać świąd. Ona chce ją ogolić. Co robić????
MB&Ofelia pisze:Jestem tu wyjątkiembo nie mam persa ani persa z pseudo... Ale mam dachowca z pseudo!
I to własnej!
Piwnicznej
(może dzięki temu mnie Kotkins z wątku nie wyrzuci
).
MB&Ofelia pisze:alab108 pisze:Persiarze pomocy![]()
U mojej Gajuni wetka pobrała zeskrobiny z łapek , które nie chcą zarosnąć po wylizaniu i z grzbietu. Wyhodowano duże ilości grzyba Aspergillus, które zdaniem wetki moze wywoływać świąd. Ona chce ją ogolić. Co robić????
Kurka, jak nie alergia, to grzyb![]()
Ja też bym Gajusię wykąpała w nizoralu... Ale lepiej niech doradzi Kotkins, w końcu przerabiała grzybobranie z Fioną.
Kotkinsie! Przybądź na ratunek!
Najpierw alergia, teraz to i już nie wiem , czy te grzyby mogą powodować to wydrapywanie? Czy to są dwie różne rzeczy?
kotkins pisze:Dziewczyny- są przecież persy honorowe- jak Ofelia i Bolek.
PERS to stan umysłu a nie tylko plaskaty nos!:))
kotkins pisze:Dziewczyny- są przecież persy honorowe- jak Ofelia i Bolek.
PERS to stan umysłu a nie tylko plaskaty nos!:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi, raiya, zuza i 291 gości