Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 22, 2013 18:14 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Emirku, walcz malutki, zdrowiej
i śmigaj do DT do Fifi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro maja 22, 2013 19:59 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Jak bedzie lepiej to w niedziele fifi bedzie mogla go zabrac? W domku wroci 10 razy szybciej do siebie!!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro maja 22, 2013 20:55 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

życzę Ci Emirku, żeby teraz już było tylko lepiej
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro maja 22, 2013 22:31 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Duszku, obyś była zawsze emisariuszem dobrych wieści! Kochany lewku cała moc :ok: za Twoje zdrówko.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro maja 22, 2013 22:38 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Dobranoc Emirku :1luvu: a jutro wstajesz jeszcze silniejszy!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro maja 22, 2013 23:23 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Goyka pisze:Dobranoc Emirku :1luvu: a jutro wstajesz jeszcze silniejszy!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw maja 23, 2013 7:04 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Z całego serca i z całych sił zaciskam kciuki za Emirka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 23, 2013 7:24 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Dużo zdrówka Emirku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw maja 23, 2013 7:40 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Emirku :1luvu: dużo :ok: :ok: za Twoje zdrowie!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 23, 2013 12:46 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Pędze... pędze z dobrymi wieściami :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Byłam dzisiaj u Emirka i jest lepiej :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kocurek jest cudowny. Traktorzył, ugniatał łapkami - stojąc, siedząc, leżąc. Widok był wspaniały!!! Kot pełen szczęścia!!! Tak się polubiliśmy, że nawet strzelił mi baranka swoim nosem prosto w mój nos, taki eskimoski pocałunek "noski-noski" :1luvu: Także kawaler jest już mój!!! i niech reszta zazdrości!!!! :mrgreen:
Zjadł też saszetkę RC którą mu przyniosłam, na początku karmiłam go z ręki i właściwie to od tego zaczęła się nasza dobra znajomość. :piwa: Bo kiedy brzuszek najedzony to od razu lepsze samopoczucie.
Rozmawiałam z p.Anią i jeszcze do niedzieli będzie siedział w szpitaliku, ale dzięki waszym kciukom jest coraz lepiej, także obiecał, że będzie zdrowieć i wytrzyma jeszcze te 3 dni :piwa:

Postanowiłam załączyć wszystkie zdjęcia, które zrobiłam, bo on jest taki piękny, że można oglądać godzinami. Nie zrobiłam tylko nic kiedy wyszedł ze swojej butki i ocierał się o mnie ugniatając łapeczkami, bo przecież nie to wtedy było najważniejsze :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to Emirek po zamknięciu klateczki... nawet na chwilę wyszedł z budki szykując się do wyjścia razem ze mną i ze swoją zdziwioną minką .. -"to co nie zabierasz mnie :?: "
Obrazek
jutro do niego jedzie Duszek, także chłopczyk będzie wymiziany! :D
Nadal proszę trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Czw maja 23, 2013 12:52 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

On jest cudny.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw maja 23, 2013 12:52 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Świetne wieści :D Najmocniejsze kciuki dla przystojniaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw maja 23, 2013 12:56 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Izunia mówiłam Ci już że Cię kofam Cudne wieści, serce się raduje. Emirku od niedzieli odmieni się Twój smutny los, kochany lewku :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw maja 23, 2013 12:56 przez ewan, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw maja 23, 2013 12:56 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

fifi absolutnie Cię kocham :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak się cieszę, że Emirek :love: ma się lepiej i że taka wspaniała perspektywa przed nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 23, 2013 13:06 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

ewan pisze:Izunia mówiłam Ci już że Cię kofam Cudne wieści, serce się raduje. Emirku od niedzieli odmieni się Twój smutny los, kochany lewku :1luvu:

Ja też was kofam , wszystko dzięki tej energii od wszystkich dobrych ludzi, których interesował jego los.... bo koteczek naprawdę poważnie mam nadzieję, że wkrótce to będzie historią - "był" chory :!: :!: :!:
A jeszcze jedną niespodziankę mam, że oferuję mu DOM STAŁY, a nie DT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i to chyba najpiękniejszy prezent dla niego :dance: :dance2:

Wszystko musi się udać. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nawet w pracy, gdzie jestem na wypowiedzeniu (dostałam propozycję lepszej pracy) pogadałam wczoraj... i zwolnili mnie ze świadczenia pracy :ryk: także mam wolne do końca maja!!! :dance: i jak tylko Emirek się pojawi, to będzie miziany godzinami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trzymajmy kciuki za ciągłą poprawę zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i dalej pomagajmy potrzebującym :1luvu:

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

[poprzednia][następna]