Ma święto - albowiem, czyli , że

Mońka -

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alab108 pisze:Monika_Krk pisze:
O wszyscy diabli i święci anieli -![]()
![]()
![]()
Ta kotka to jest unikat - na skalę miauropejską![]()
![]()
![]()
Kurcze - zawsze mi szczęka opada poniżej kolan, gdy na nią patrzę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Monika na stojąco czy na siedząco?
koteczekanusi pisze:A ja mam nowego tymczasa - młodego kocurka szarego albo burego (sama nie wiem co to za odcień) klasycznie cętkowanego z białymi skarpetami, gorsem i wokół nosa. Bardzo miły z charakteru, przytulaśny. Wyraźnie był kiedyś domowy. Na szczęście pobyt na ulicy nie odbił się negatywnie na jego zdrowiu i kondycji, a przynajmniej na to wygląda. Ma poniżej roku. Właśnie stracił jajka. Za jakieś 2 tyg. go zaszczepię. Gdybyście słyszały o jakimś fajnym chętnym domku, to weźmiemy pod uwagę. Zdjęcia wstawię, ale nie dziś.
koteczekanusi pisze:A ja mam nowego tymczasa - młodego kocurka szarego albo burego (sama nie wiem co to za odcień) klasycznie cętkowanego z białymi skarpetami, gorsem i wokół nosa. Bardzo miły z charakteru, przytulaśny. Wyraźnie był kiedyś domowy. Na szczęście pobyt na ulicy nie odbił się negatywnie na jego zdrowiu i kondycji, a przynajmniej na to wygląda. Ma poniżej roku. Właśnie stracił jajka. Za jakieś 2 tyg. go zaszczepię. Gdybyście słyszały o jakimś fajnym chętnym domku, to weźmiemy pod uwagę. Zdjęcia wstawię, ale nie dziś.
szzepty pisze:Kiedy wpadasz w odwiedziny?
szzepty pisze:koteczekanusi pisze:A ja mam nowego tymczasa - młodego kocurka szarego albo burego (sama nie wiem co to za odcień) klasycznie cętkowanego z białymi skarpetami, gorsem i wokół nosa. Bardzo miły z charakteru, przytulaśny. Wyraźnie był kiedyś domowy. Na szczęście pobyt na ulicy nie odbił się negatywnie na jego zdrowiu i kondycji, a przynajmniej na to wygląda. Ma poniżej roku. Właśnie stracił jajka. Za jakieś 2 tyg. go zaszczepię. Gdybyście słyszały o jakimś fajnym chętnym domku, to weźmiemy pod uwagę. Zdjęcia wstawię, ale nie dziś.
Mówiłam Ci, że jesteś niesamowita - szacunek od nas ogromny
Kiedy wpadasz w odwiedziny?
jo.anna pisze:CUDO NIE KOT)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 32 gości