Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 14, 2013 11:54 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

O matko, co za młotki :roll: Ręce opadajom :|
A Antoni co tak śpiewa? On ciachnięty jest, bo nie pamiętam?
U mnie Praliniastemu ostatnio piąta klepeczka troszkę szwankuje i drzeryj się zrobił, chociaż bez klejnotów.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 14, 2013 12:06 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

Antoni klejnoty utracił, ale i tak zaśpiew ma nieziemski :ryk:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto maja 14, 2013 12:19 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

No to może razem z Pralinkiem w "Szansie na sukces" występować :wink:

Erin

Post » Wto maja 14, 2013 15:19 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

Dwa kocięta do adopcji?? Znaczy - dwa mają domy? Czy oprócz tej czwórki inne dwa?
Bo się pogubiłam...

A te cztery to gdzie masz, w domku, dogadują sie ze stadem czy je ukrywasz?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 15, 2013 11:03 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

Kociąt było cztery. Dwa już znalazły domy, dwa mam u siebie.
Innych kociąt nie ma, bo chyba bym zwariowała :mrgreen: . I tak mam meksyk. Kocięta są w oddzielnym pokoju.
Koteczka Wiórka ma zapalenie ucha, jej brat Kropek jest zdrowy.
Zaraz wgram zdjęcia Kropka.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Śro maja 15, 2013 11:24 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

Rodzina już wie o Kropku?

Fajne będą ogłoszenia pod tytułem: "Przygarnij Kropka" :mrgreen:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro maja 15, 2013 11:49 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk pod rurą, pomoc

Część rodziny wie :wink: Czyli ja i moja przyszła synowa. A faceci nie wszystko muszą wiedzieć. Dzisiaj wypuściłam Kropka z klateczki i poszłam łapać jego mamę na sterylkę. Jak wróciłam, znalazłam Kropka za kanapą, śpiącego i wtulonego w siostrę Wiórkę.

Komu kocie rodzeństwo, komu?

Dzwonił do mnie pan Wojciech z 3 Maja, z wiadomością, że jedna z kotek, MArtusia, kuleje.
Jutro jedziemy z nią do weta.
Bardzo potrzebuję pomocy finasowej, bo dług u weta rośnie :!:

A to zdjęcia Kropka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fanszeta

Post » Sob maja 18, 2013 19:42 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Dziękuję pięknie ultra75 za pomoc finansową :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki tej wpłacie dług mi zmalał do połowy, a pół tony kamieni spadło z serca :D . Druga połowa spadnie, jak weszcie się ktoś o kociaki zacznie pytać.
Kociaki rosną, broją, bawią się. Wiórka przychodzi się pomiziać, Kropek jest ostrożniejszy, ale za piórkiem wskakuje na tapczan i wtedy mogę go wymiętosić za wszystkie czasy. Parka jest przesłodka i prezentuje się nadzwyczaj elegancko. Zdjęć nie będzie, bo nie mam jak przenieść ich z aparatu :mrgreen: . Próbuję już pół godziny, nawet zaczęłam brzydko przeklinać :oops:

Fanszeta

Post » Sob maja 18, 2013 19:52 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Ale śliczny Kropuś :1luvu:

Erin

Post » Sob maja 18, 2013 20:16 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Bez zdjęć się nie liczy :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob maja 18, 2013 20:27 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Niektórzy są zasadniczy, żeby nie rzec złośliwi :wink:

Czytnik kart obrałam z plastiku (TŻ stwierdził, że ma zwarcie), poskrobałam w podejrzanym miejscu paznokciem i zaczął działać :ryk:

Obrazek
Tak urosłam!!!

Obrazek
Jedynie przy jedzeniu nie obchodzi nas aparat

Obrazek

Zdjęcia nieostre, ale kociaki bały się aparatu i uciekały do tapczanu

Fanszeta

Post » Sob maja 18, 2013 20:31 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Cudne :1luvu:
I ten wielokropek :P

Erin

Post » Sob maja 18, 2013 20:36 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Niektórzy są zasadniczy.... - też takich znam :mrgreen:
Ale Ty jesteś technicznie sprawna ! podziwiam [nie złośliwe to, nie :lol: ].

Te kropki są piękne, faktycznie, takie .. w kółko .

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 21, 2013 15:09 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Tak, morelowa, kociaki piękne, ale nikt po nie nie dzwoni. A może ktoś nam uroku zadał 8O . Jakby tu odczynić???

Trzeciej kotki na sterylkę złapać nie mogę. Dzisiaj byłam o krok od sukcesu (próbuję codziennie). Ale kotka się w ostatniej chwili odwinęła o 180 stopni i uciekła pod opadającą ścianką. A ja zostałam z rozdziawionymi ustami, bo gdybym tego nie widziała, nie uwierzyłabym. Jak ona to zrobiła 8O ???

A to moje dwa sukcesy: ta w klatce po sterylce aborcyjnej, a w kontenerku nie. Prawda, jakie podobne. Teraz już czują się dobrze, przychodzą na karmienie i nawet czasem dają się pogłaskać. Chyba mnie nie nienawidzą :?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto maja 21, 2013 15:16 przez Fanszeta, łącznie edytowano 1 raz

Fanszeta

Post » Wto maja 21, 2013 15:13 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Ładne, ładne kociaki.
Koniecznie trzeba odczynić uroki.
Ktoś się na tym zna?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

[poprzednia][następna]