Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 16, 2013 17:51 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

kropkaXL pisze:Nie mogłam sie powstrzymać:

Obrazek

A coz to za cudowna zastepcza mamusia? :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw maja 16, 2013 18:20 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

a to mój lilutek kochananyy ! :1luvu: :1luvu:

Właśnie wróciłam z domu Negrity :) byłam na wizytacji z Panią która współpracuje z Jokotem także sprawdzanie podwójne :D Domek super tak jak zresztą mi się przy pierwszej rozmowie wydawało :) Okna rzeczywiście były zabezpieczone (ograniczniki) a na balkonie już czekała na założenie siatka. Pani założy w przyszłym tygodniu bo sama nie da rady i musi pomóc brat. Umowa podpisana :) Zabawki, karma i kuweta już na dziewczynki czekały a jutro będą robione szersze zakupy. Zdecydowałam się już Negroline zostawić bo w niedziele mam przyjęcie i musiałabym ją ciągnąć do Grudziądza :/ a to było by gorsze (znowu nowy dom) i po weekendzie dopiero do Pani. Tak więc dziewuszka już została :) Prawie od razu zaczęła się bawić więc super <3 Po za tym Pani ma weekend wolny więc poświęci go w pełni maluchom :)Jutro wizytacja domu Greysona i Tabulka także trzymajcie kciuki ! Ale ludzie wydawali się również b. fajni także myślę że będzie dobrze :)

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Czw maja 16, 2013 18:23 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 16, 2013 18:32 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

:1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw maja 16, 2013 18:41 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

Negra zamieszkała z jednym z tygrysów bengalskich :)

kiniasz90

Post » Pon maja 20, 2013 17:51 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

Przepraszam że nie pisałam ale miałam małe zamieszanie w weekend :) Dom Tabbiego i Greya przeszedł testy więc chłopaki się w piątek wyprowadzili :) Nie ogłaszałam tego bo Pani ogólnie ma alergie na wszystko :D wcześniej była u mnie i siedzieli jakiś czas żeby sprawdzić (alergia się nie ujawniła) no a teraz od 3 dni mają już dzieciaki i również jest wszystko ok :) więc myślę że można ogłosić że maluchy mają domy stałe <3 Ponoć już się zadomowiły oto smsy z dzisiaj:
Dom Negry i tygryski (obecnie Puni i Pusi):
Maluchy szaleją na maksa, Fukają na siebie tylko czasem w zabawie. Opanowały cały dom, to było dobra decyzja żeby wziąć dwie. Mamy chatę śmiechu. Dziękuję".
Dom Tabbiego i Greya:
Jesteśmy przeszczęśliwi, one chyba też :) zresztą zapraszamy w tygodniu na wizytę :) Są piękne, kochane, jedzą i załatwiają się bez problemu, siedzą w kuchni jak gotuję i są bardzo ciekawskie. Prawie nie szkodzą, raczej bawią się ze sobą, a z nami zabawkami. Raz tylko Grey zlał się na kanapę ale to chyba wypadek przy pracy :) zwrotu nie będzie nawet siłą :)"

No a mi została Lila :( Było ciężko... już pierwszego dnia się "doliczyła" że jednego nie ma :( chodziła szukała... no ale bardzo ciężko zrobiło się jak poszły wszystkie :( wtedy było jeszcze nawoływanie i przeszukiwanie miejsc gdzie lubiły siedzieć... Dziś już nie płacze choć chyba jest obrażona(?) albo raczej smutna... Mam nadzieje że szybko jej przejdzie. Ona chyba naprawdę uwierzyła że to są jej dzieci... :(

Jeżeli chodzi o rozliczenie to wpłynęło do mnie raz 320, 67 zł
drugi przelew 19 zł.
Karma i żwirek były ode mnie więc jedyne wydatki to szczepienie i odrobaczenie (165 zł) resztą mogę przelać Pani Magdzie lub wpłacić na dowolnie wybraną fundację/osobę. Proszę o podpowiedzi w komentarzach :)

Dziękujemy wszystkim którzy pomogli Tabbiemu, Negrze i Greyowi ! Dzięki wam kociaki mają dziś domki i są szczęśliwe ! <3 dziękujemy Pani Ewie i jej córce Agnieszce za to że nagłośniły tę sprawę :) za wszystkie wpłaty i udostępnienia ! :) Każdy miał tu swój wkład <3
Dzięki Negrze nowy dom znalazła także tygrysica z JOKOTA :)

kiniasz90

Post » Pon maja 20, 2013 17:59 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

Kinia-ja uważam,że to były pieniądze na kocięta, więc skoro zostało coś, to może pomóc komuś, kto ma kocięta , a nie ma kasy?-np Patmol?-ona ma 6 pyszczków do wykarmienia, a nie ma kasy :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon maja 20, 2013 18:05 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

cieszę się, że kociaki szybko znalazły własne domki i się aklimatyzują :mrgreen:
mam nadzieję że Lila szybko dojdzie do siebie :ok:
nie mam propozycji co do przeznaczenia reszty pieniędzy, ale potrzebujących jest wielu, sama zdecyduj
i koniecznie kup jakieś smakołyki/zabawki dla Lili na pocieszenie :wink:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon maja 20, 2013 18:05 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

tak wiem Kasiu :) Mi jest obojętnie, ale muszę spytać... Choć tak naprawdę to nie wiem kogo... bo nie jestem w stanie określić czyje pieniądze wydałam a czyje nie :oops:
Więc jeśli choć dwie/trzy osoby się zgodzą to oczywiście pieniążki mogę tam przekazać :lol:
z miau było dużo wpłat więc może tu się wypowiedzą? :roll:

kiniasz90

Post » Pon maja 20, 2013 18:08 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

zajrzałam do Patmol, zgadzam się, taka gromadka, każdy grosz się przyda
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon maja 20, 2013 18:08 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

Lilka ma tyle zabawek że się o nie zabijam codziennie :x także ewentualnie dostanie jakiś smakołyk ale tak czy tak dostają :lol: więc to dla niej żadne pocieszenie :P Może ewentualnie jakieś nowe dzieci by ją pocieszyły :D ale szukałam w weekend swoich działkowych i póki co nie znalazłam(kotka ukryła) :( cycuchy ma za to wyciągnięte więc mam nadzieje że się znajdą ;)

kiniasz90

Post » Pon maja 20, 2013 18:28 Re: Kociątka już w DT u kiniasz90 - szukają DS

kiniasz90 pisze:tak wiem Kasiu :) Mi jest obojętnie, ale muszę spytać... Choć tak naprawdę to nie wiem kogo... bo nie jestem w stanie określić czyje pieniądze wydałam a czyje nie :oops:
Więc jeśli choć dwie/trzy osoby się zgodzą to oczywiście pieniążki mogę tam przekazać :lol:
z miau było dużo wpłat więc może tu się wypowiedzą? :roll:

Kinia-większoć-ogromna większość wpłat jest z Miau!
Wiem, bo sama dziewczynom wysyłałam konto i po inicjałach i kwotach wiem, kto wpłacił!
Z tych deklarujących na fb chyba tylko trzy osoby wpłaciły!
Tu wątek 6 maluchów u Patmol:
viewtopic.php?f=1&t=153025
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 20, 2013 19:04 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Cieszę się ogromnie, że kociaki znalazły domki i są szczęśliwe :1luvu:
Popieram pomysł Kasi :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon maja 20, 2013 19:09 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

Dzięki Danuśka! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon maja 20, 2013 20:22 Re: Kociątka z DT u kiniasz90 - powędrowały do DS:)))

:1luvu: super wiadomosci, slodziaki maja DS :ok: :ok: :ok:

:piwa: no to za zdrowko kociastych i ich nowych opiekunow, oby dane im bylo jak najdluzej sie soba cieszyc :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]