Przepraszam że nie pisałam ale miałam małe zamieszanie w weekend

Dom Tabbiego i Greya przeszedł testy więc chłopaki się w piątek wyprowadzili

Nie ogłaszałam tego bo Pani ogólnie ma alergie na wszystko

wcześniej była u mnie i siedzieli jakiś czas żeby sprawdzić (alergia się nie ujawniła) no a teraz od 3 dni mają już dzieciaki i również jest wszystko ok

więc myślę że można ogłosić że maluchy mają domy stałe <3 Ponoć już się zadomowiły oto smsy z dzisiaj:
Dom Negry i tygryski (obecnie Puni i Pusi):
Maluchy szaleją na maksa, Fukają na siebie tylko czasem w zabawie. Opanowały cały dom, to było dobra decyzja żeby wziąć dwie. Mamy chatę śmiechu. Dziękuję".
Dom Tabbiego i Greya:
Jesteśmy przeszczęśliwi, one chyba też

zresztą zapraszamy w tygodniu na wizytę

Są piękne, kochane, jedzą i załatwiają się bez problemu, siedzą w kuchni jak gotuję i są bardzo ciekawskie. Prawie nie szkodzą, raczej bawią się ze sobą, a z nami zabawkami. Raz tylko Grey zlał się na kanapę ale to chyba wypadek przy pracy

zwrotu nie będzie nawet siłą

"
No a mi została Lila

Było ciężko... już pierwszego dnia się "doliczyła" że jednego nie ma

chodziła szukała... no ale bardzo ciężko zrobiło się jak poszły wszystkie

wtedy było jeszcze nawoływanie i przeszukiwanie miejsc gdzie lubiły siedzieć... Dziś już nie płacze choć chyba jest obrażona(?) albo raczej smutna... Mam nadzieje że szybko jej przejdzie. Ona chyba naprawdę uwierzyła że to są jej dzieci...
Jeżeli chodzi o rozliczenie to wpłynęło do mnie raz 320, 67 zł
drugi przelew 19 zł.
Karma i żwirek były ode mnie więc jedyne wydatki to szczepienie i odrobaczenie (165 zł) resztą mogę przelać Pani Magdzie lub wpłacić na dowolnie wybraną fundację/osobę. Proszę o podpowiedzi w komentarzach

Dziękujemy wszystkim którzy pomogli Tabbiemu, Negrze i Greyowi ! Dzięki wam kociaki mają dziś domki i są szczęśliwe ! <3 dziękujemy Pani Ewie i jej córce Agnieszce za to że nagłośniły tę sprawę

za wszystkie wpłaty i udostępnienia !

Każdy miał tu swój wkład <3
Dzięki Negrze nowy dom znalazła także tygrysica z JOKOTA