Maluszki zawieźliśmy do DT do Jaworzna. Dwa malce zostaną tam, a dwa pojadą do Krakowa. Dzisiaj jadą do weta na odrobaczanie i przegląd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fruciu pisze:W sobotę próbowałam Tajdze porobić jakieś fajne zdjęcia, ale jest to wyjątkowo trudne bo od razu ucieka albo zamyka oczy, a jak się kładzie na narzucie na łóżku to się z nią "zlewa" bo są w tym samym kolorze, nie wiem komu mogłabym je podesłać żeby może jakieś ogłoszenie już wystawić a zdjęcia się najwyżej dołoży lepsze jak się uda zrobić, z tych co mam chyba tez powinno się coś wybrać. dziś wieczorem, najpóźniej jutro je poprzeglądam. Tajga ma jeszcze dziś kontrolę i zdjęcie szwów po sterylce i potem ewentualne szczepienie. Leon tez ma założone szwy po usunięcie zębów ale podobno same się rozpuszczą, poza tym za 10 dni też na szczepienie. I jeszcze moje pytanie, jaką mam wziąć szczepionkę i na co? bo nie wiem jaki jest ten pakiet przyjęty dla Kitków do adopcji.
Zdjęcia Leona też zrobię lada dzień. Kociaki są przekochane, Tajga super dostojna koteczka potrafi cale męskie towarzystwo sprowadzić na ziemię i pokazać kto rządzi, a Mielon mega spokojny chłopak jest ale wiecznie głodny
I mam jeszcze jedno pytanie, może jako bardziej doświadczone z tyloma kotami pod jednym dachem podpowiecie mi czy mam ingerować czy dać im trochę spokoju mianowicie, ostatnio cala czwórka zaczyna się gonić po domu z tym, że czasami jednemu z nich się oberwie, zaczyna się fuczenie, parskanie, potem np w porze posiłku topór wojenny zostaje zakopany i cala 4 się zajada w swoim towarzystwie. Nie wiem czy to teraz rozgrywa się jakaś "bitwa" o dowodzenie czy co, ale czasami się boje że się podrapią, nawet moj pies jak jest akcja "fuczenie" chowa się pod łóżko i woli w tym nie uczestniczyć.
Dorota Wojciechowska pisze:Mleczko odebrane ode mnie z pracy - przez Mirke
mir.ka pisze:to może pojedziemy razem?
a poźniej zrobię dyżur
Mara S pisze:Ja brałam mamuśkę z malcami razem do kontenerka - zresztą kontenerek (mój prywatny), w którym je woziłam, stoi na boksach i ma przypiętą kartkę.
CatAngel pisze:https://www.facebook.com/cimsosnowiec
Poszukiwany właściciel lub nowy dom dla kotki. Kotka znaleziona na osiedlu Kalety w Sosnowcu. Niewidząca – nie ma obu oczu.
(Musiała przejść u swego dotychczasowego właściciela operację, gdyż powieki były zaszywane i są całkowicie zrośnięte). Kotka jest szaro – czarno – bura, pręgowana, dorosła (dokładny wiek: trudno ustalić, gdyż nie ma również zębów, ale wygląda na młodą, paroletnią kotkę).
Jeżeli ktoś coś wie na jej temat lub byłby chętny do przygarnięcia to proszony jest o kontakt:
663 753 860
663 492 598
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 139 gości