Moderator: Estraven
Sprawdzę, a pewnie i nie tylko toBasia_Blue pisze:ewkaa pisze:Jeszcze ładniejszaMariaD pisze:Jest ładniejsza niż na zdjęciach Basia_Blue.Ale duża to ona dopiero będzie.
no niemożliwe
Phiii, sama sprawdzisz![]()
Słusznie, nie ma co męczyć panny jak nie ma potrzebyBasia_Blue pisze:kfiatek 1983 pisze:Bo we wrześniu pewnie będzie w Warszawie wystawa, a już będzie trzeba brudaska wyszorować![]()
Ze wystawa to wiem, ale tak długo bez prania? No ja bym nie wytrzymała. Lubię miśki po praniu
Ale to ciągle dzieciak (dziś stuknęło 7 miesięcy), jeszcze się ją zdążę naprać
Przyzwyczajać, ćwiczyć, nie marudzićBasia_Blue pisze:Wczoraj, kiedy wróciłam z wystawy, postanowiłam wdrożyć ponownie ćwiczenia pozycji wystawowej. Nie jest zachwycona, ale cóżMoże nie będę jej przyzwyczajać za bardzo, bo kiedy - manifestując irytację - chlaśnie sędziego po twarzy swoją kitą, to wygraną będzie miałą w kieszeni
![]()
![]()
![]()
no pewnie, że urosłaBasia_Blue pisze: wcale nie przytyła, tylko UROSŁA.
Identycznie miał FenriśBasia_Blue pisze:jeśli chodzi o postępy w zakresie wychodzenia na spacerki, to nie robimy żadnych. N.K. potrafi godzinami siedzieć w otwartym oknie i wyglądać, ale zapakowana w szelki i wyniesiona na samą tylko klatkę schodową zaczyna głośno protestować. Natomiast, kiedy wracam do domu i pozwalam jej wyjrzeć na tę samą klatkę, nie ma żdanego problemu: chodzi i zwiedza, oznacza wycieraczkę i w ogóle.
Basia_Blue pisze:
MariaD pisze:5 kg i 8 miesięcy1 rok -
kg. Zapisz się na siłownię i ćwicz bicepsy.
![]()
I zawsze chętnie służę korepetycjami z odwagi i socjalizacji.
rastanja pisze:Kota jest piękna i okazała jak na swój wiek. A kita robi wrażenie. MarioD, gratuluję takich okazów! Basia_Blue mała wcina Cię TOTW, wołowinę i co jeszcze? Moja Luna ostatnimi czasy ogonka nie ma zbyt imponującego, może kwestia diety? Nie wiem... Może po prostu za dużo się pierze z Bono
Niebieski - doda trochę niebieskości Księżniczce
Fenrisia to przerośnie na 100% i to pewnie jeszcze przed pierwszymi urodzinamiBasia_Blue pisze:MariaD pisze:5 kg i 8 miesięcy1 rok -
![]()
No cóż, jeśli przyrost będzie się utrzymywał, to przerośnie Fenrisia w pierwsze urodziny![]()
![]()
Korepetycje się przydadzą, żeby nie wariowała na wystawach![]()
ewkaa pisze:Fenrisia to przerośnie na 100% i to pewnie jeszcze przed pierwszymi urodzinamiBasia_Blue pisze:MariaD pisze:5 kg i 8 miesięcy1 rok -
![]()
No cóż, jeśli przyrost będzie się utrzymywał, to przerośnie Fenrisia w pierwsze urodziny![]()
![]()
Korepetycje się przydadzą, żeby nie wariowała na wystawach![]()
a korepetycje to z kociej pozycji wystawowej proponuję
Gamisia przerosła - młoda tez przerośnieBasia_Blue pisze:Sama nie wiem, niby jest już taka duża, a dla mnie wciąż zupełnie malutka. Nie wyobrażam sobie żeby przerosła Fenrisa![]()
biorąc pod uwagę, że z pracy wychodze codziennie o 20 to marne szanseBasia_Blue pisze:A ja proponuję żebyś do nas wpadła któregoś dnia udzielić rzeczonych korepetycji i przy okazji poszerzyła je o robienie różnych sztuczek, bo Mała jest łakoma jak Gamisia![]()
kup najpierw kawałek takiego materiału i zobacz jak Niebieskana nim wygląda (albo zabierz ja na zakupy ze sobąBasia_Blue pisze:Też myślałam o niebieskim, moje myśli krążą koło takiego jasnego odcienia z nutą szarego - co myślicie?
Ale Twoje nie jest jasne z szarymMariaD pisze:a co? Na tym moim pożyczonym się zlała z tłem? No to kontrastowo: żółte.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lexi38 i 327 gości