Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:3. Dalio porównanie bardzo trafne.
Kotkins i Neigh prowadzą toczka w toczkę (jak mawiała moja Pani od Języka Rosyjskiego- zawsze się pisało "z dużych"!) działalność podobną do tej Anny K.
Zajmij się , zabierz koleżanki.
kotkins pisze:Kotkins i Neigh prowadzą toczka w toczkę (jak mawiała moja Pani od Języka Rosyjskiego- zawsze się pisało "z dużych"!) działalność podobną do tej Anny K.
casica pisze:kotkins pisze:Kotkins i Neigh prowadzą toczka w toczkę (jak mawiała moja Pani od Języka Rosyjskiego- zawsze się pisało "z dużych"!) działalność podobną do tej Anny K.
Napiszą o Was w gazetach i pokażą w telewizji???![]()
Ja też chcę
Ser-niczek pisze:casica pisze:kotkins pisze:Kotkins i Neigh prowadzą toczka w toczkę (jak mawiała moja Pani od Języka Rosyjskiego- zawsze się pisało "z dużych"!) działalność podobną do tej Anny K.
Ja też chcę
jeszcze czego
casica pisze:Ser-niczek pisze:casica pisze:kotkins pisze:Kotkins i Neigh prowadzą toczka w toczkę (jak mawiała moja Pani od Języka Rosyjskiego- zawsze się pisało "z dużych"!) działalność podobną do tej Anny K.
Ja też chcę
jeszcze czego
No co? A Ty nie chcesz objawić się w tv z zamazaną twarzyczką albo czarnym paskie na linii oczu?![]()
Wywiadów już różnych udzielałam, ale to nie to co ogólnopolska sława
kotkins pisze:Kuczę, pasek na oczach...ech z taką kartoteką to byśmy KW od razu dostały...i nie oddały...
Wiecie co?
Ja też przestaję odpowiadać na pw, na maile i posty na które mi się odpowiadać nie chcę.
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 182 gości