Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmieniu!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 17, 2013 14:19 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Byłam dziś przed południem, ale raczej bezcelowo, bo wszędzie gdzie zajrzałam było w miskach, woda i czyściutko. Zdążyłam wziąć jedną pastylkę unidoxu, ale - choć ludzi było mało bo gorąco - ani Rysia ani nawet końca kociego ogona nie widziałam. Żeby nie być po próżnicy zostawiłam paczkę suchego przy domkach, mam nadzieję, że nikt nie wyszabruje.
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt maja 17, 2013 17:14 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

bagheera pisze:Byłam dziś przed południem, ale raczej bezcelowo, bo wszędzie gdzie zajrzałam było w miskach, woda i czyściutko. Zdążyłam wziąć jedną pastylkę unidoxu, ale - choć ludzi było mało bo gorąco - ani Rysia ani nawet końca kociego ogona nie widziałam. Żeby nie być po próżnicy zostawiłam paczkę suchego przy domkach, mam nadzieję, że nikt nie wyszabruje.

owszem tak bylo bo na sluzbie byla P Bozena

lipka.bozena

Od: Pon mar 18, 2013 19:45

Post » Pt maja 17, 2013 18:00 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

lipka.bozena pisze:
bagheera pisze:Byłam dziś przed południem, ale raczej bezcelowo, bo wszędzie gdzie zajrzałam było w miskach, woda i czyściutko. Zdążyłam wziąć jedną pastylkę unidoxu, ale - choć ludzi było mało bo gorąco - ani Rysia ani nawet końca kociego ogona nie widziałam. Żeby nie być po próżnicy zostawiłam paczkę suchego przy domkach, mam nadzieję, że nikt nie wyszabruje.

:ok: :ok: :ok: :kotek:

Dostalam wiadomosc z Krakvetu, ze dzisiaj wyslano brakujace puszki (to jeszcze z kwietniowego zamowienia)!!!

Zamowione zas suche:

PURINA CAT CHOW Adult Chicken & Turkey
PURINA CAT CHOW Adult Rabbit & Liver

dostarcza w terminie pozniejszym (wciaz brak :roll: :roll: )

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Pt maja 17, 2013 22:03 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Pani Wiesia po zawale była już 4 razy na karmieniu na cmentarzu z osobą towarzysząca, a dziś pierwszy raz wybrała się sama, porobiła porządki we wszystkich miejscach karmienia i nakarmiła koty.
P.Wiesi jest przykro, że nikt z forum nie zapytał się o jej stan zdrowia po tak ciężkiej chorobie. Wiadomo, że to p. Wiesia działała przez wiele, wiele lat, niosąc pomoc kotom, które kocha.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt maja 17, 2013 22:15 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

lipka.bozena pisze:

A co się dzieje z p. Bożeną, że przestała na forum bywać, tylko wyręcza się koleżanką?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob maja 18, 2013 10:03 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

meggi 2 pisze:
Pani Wiesia po zawale była już 4 razy na karmieniu na cmentarzu z osobą towarzysząca, a dziś pierwszy raz wybrała się sama, porobiła porządki we wszystkich miejscach karmienia i nakarmiła koty.
P.Wiesi jest przykro, że nikt z forum nie zapytał się o jej stan zdrowia po tak ciężkiej chorobie. Wiadomo, że to p. Wiesia działała przez wiele, wiele lat, niosąc pomoc kotom, które kocha.

Pani Wiesia twardy zawodnik... 8O wielki szacun :ok: :kotek: :1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Wto maja 21, 2013 8:45 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Dzisiaj dzięki uporowi i wielkiemu doświadczeniu P. Elżbiety (Pysio), i poświęceniu P. Wiesławy zostal złapany ''niełapalny '' dotychczas Rysio i zawieziony na leczenie.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto maja 21, 2013 13:10 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

świetnie :ok:

zdrowia, Rysiu. pozdrowienia dla p. Wiesi!

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto maja 21, 2013 13:46 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Mogę tylko za bagheerą powtórzyć: wielki szacun dla p. Wiesi i p. Eli.

Mam nadzieję, że Rysia wykurują :ok: :ok: :ok:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto maja 21, 2013 18:12 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję za złapanie Rysia!

A gdzie Rysio został zawieziony?
Są już jakieś wieści z lecznicy?

W kwestii formalnej - będzie leczony na talony, czy potrzebna zbiórka (na koncie mamy 8.50 pln)?

Raz jeszcze DZIĘKUJĘ i zdrowia dla Rysia!!! :1luvu:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro maja 22, 2013 13:04 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

meggi 2 pisze:Dzisiaj dzięki uporowi i wielkiemu doświadczeniu P. Elżbiety (Pysio), i poświęceniu P. Wiesławy zostal złapany ''niełapalny '' dotychczas Rysio i zawieziony na leczenie.

No to jest co świętować!!! :ok: :piwa:
Zdrówka, Rysiu
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro maja 22, 2013 21:54 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Pani Wiesia prosiła o przekazanie, że kot Rysio będzie leczony na jej koszt.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Czw maja 23, 2013 13:19 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

wiadomo może co u Rysiula?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt maja 24, 2013 10:57 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Dzień Dobry. Ciekawa jestem dlaczego Pani Wiesia ma leczyć Rysia za własne pieniądze, skoro są talony do leczenia, ona bardzo mało przychodzi na cmentarz. Wczoraj było wszystko puste dostały odemnie sporo dobrych smakołyków nie tylko puszki. I sobie pojadły i jeszcze zostawiłam im na później. Jestem codziennie na cmentarzu i codziennie dostają to co najlepsze. wiem że dzisiaj była Pani kwiaciarka Bożena to napewno jest raj na ziemi. Pozdrawiam

gag

Od: Wto kwi 30, 2013 9:45

Post » Pt maja 24, 2013 11:18 Re: Cmentarz Wolski, Wa-wa: PILNIE pomocy w łapankach,karmie

Podczytuje juz od dawna ten wątek ,ale czegoś teraz nie rozumiem
gag pisze: Wczoraj było wszystko puste dostały odemnie sporo dobrych smakołyków nie tylko puszki. I sobie pojadły i jeszcze zostawiłam im na później. Jestem codziennie na cmentarzu i codziennie dostają to co najlepsze. wiem że dzisiaj była Pani kwiaciarka Bożena to napewno jest raj na ziemi. Pozdrawiam
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

[poprzednia][następna]