Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 17, 2013 14:42 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nowa_Sztno pisze:Czy ostatecznie może być: Basiu, są serca w których żyjesz - przyjaciele z miau.pl i schroniska ?

Uważam, że tak.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt maja 17, 2013 14:46 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

dana.b pisze:
Nowa_Sztno pisze:Czy ostatecznie może być: Basiu, są serca w których żyjesz - przyjaciele z miau.pl i schroniska ?

Uważam, że tak.

bardzo dobrze, bo brzmi tak jakby Basia cały czas między nami była
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt maja 17, 2013 14:47 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

chciała bym grosik wysłać na kwiatki ,na jakie konto ?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt maja 17, 2013 14:47 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

To dzwonię do kwiaciarni.

Przepraszam za dzisiejszy szał i zamieszanie na wątku, ale czasu niewiele do jutra :(

edit: dzwoniłam do kwiaciarni. Trochę długi tekst, ale pani powiedziała, że jak musi, to musi się zmieścić. Mam nadzieję, że nie zrobi literówki, bo nie mogła zrozumieć tego miau.pl pomimo literowania :roll:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt maja 17, 2013 15:01 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Nowa_Sztno pisze:To dzwonię do kwiaciarni.

Przepraszam za dzisiejszy szał i zamieszanie na wątku, ale czasu niewiele do jutra :(

Szybko to tak..."poszlo" :roll: ,jutro o 12-tej tez zapale znicz ,żeby sie zjednoczyć w ostatniej drodze Basi tu na ziemi...

Słuchajcie,wiem,ze Wasze pieniadze,nasze,jak tam zwał..Nie wiem czy zamawianie kolejnej mszy jest potrzebne...Na pewno o to juz rodzina zadba.Osobiście wierzę i taka jest moja wiedza,że o człowieka modli się za życia,teraz juz jest koniec i na to żadna modlitwa nie wpłynie,a los człowieka jest w rekach Najwyższego.
Nie wiem uważam,ze pieniadze jakie zostana z wieńca mozna spożytkowac lepiej...zapewnić zwierzętom Basi tym domowym jedzenie i żwir. Nie wiem-byc może chłopcy takiej pomocy potrzebuja,mysle ,że mimo największej miłości naszej i Basi do kotów los Jej dzieci był najwazniejszy...Nie wiem ile tych piieniażków zostanie,ale teraz czekaja chłopców/młodych mężcyzn ciężkie chwile :( O tym należy pamiętać.Bóg w którego ja wierzę powiedizał,że by "opiekować się sierotami i wdowami"
To tyle chyba :( Zdecydujecie jak chcecie...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 17, 2013 15:06 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Szybko to tak..."poszlo" :roll: ,jutro o 12-tej tez zapale znicz ,żeby sie zjednoczyć w ostatniej drodze Basi tu na ziemi...

Słuchajcie,wiem,ze Wasze pieniadze,nasze,jak tam zwał..Nie wiem czy zamawianie kolejnej mszy jest potrzebne...Na pewno o to juz rodzina zadba.Osobiście wierzę i taka jest moja wiedza,że o człowieka modli się za życia,teraz juz jest koniec i na to żadna modlitwa nie wpłynie,a los człowieka jest w rekach Najwyższego.
Nie wiem uważam,ze pieniadze jakie zostana z wieńca mozna spożytkowac lepiej...zapewnić zwierzętom Basi tym domowym jedzenie i żwir. Nie wiem-byc może chłopcy takiej pomocy potrzebuja,mysle ,że mimo największej miłości naszej i Basi do kotów los Jej dzieci był najwazniejszy...Nie wiem ile tych piieniażków zostanie,ale teraz czekaja chłopców/młodych mężcyzn ciężkie chwile :( O tym należy pamiętać.Bóg w którego ja wierzę powiedizał,że by "opiekować się sierotami i wdowami"

Ja też tak uważam.
Myślę że te pieniążki więcej dobrego uczynią jeśli przeznaczymy je na pomoc dla Basinych kotów.Myślę tez że Basia wolałaby żeby przeznaczyć je na kocie bidy.
Każda z nas modli się i będzie modliła za Basię każdego dnia.
Też jestem wierząca ale te pieniazki lepiej przeznaczyć na fundusz Basiny a nie dawać księdzu.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt maja 17, 2013 15:08 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Też jestem za tym żeby dać kocinkom.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pt maja 17, 2013 15:12 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Też uważam że to co zostanie to na jedzenie dla psów i kotów od Basi.

Dla jasności - dla tych zabranych do DT przede wszystkim. Bo meksykanka zrobiła z tego co pamiętam duże zamówienie z jedzeniem dla psów i kotów u synów Basi.
Ostatnio edytowano Pt maja 17, 2013 15:38 przez Alienor, łącznie edytowano 1 raz
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 17, 2013 15:20 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Podczytuje wątek od samego rana , co trochę łzy lecą z oczu (choc nie znałam Basi [*]).
Też tak uważam jak BOŻENAZWIŚNIEWA. Ten kto czuje taka potrzebę i wierzy, może się pomodlić za Basię [*]w ciszy włąsnego sumienia. Pomyślcie, Ci co ja znali, czy by tego własnie nie chciała?
A resztę pieniędzy przeznaczyć na potrzeby zwierząt, odciążając synów, a nie napychać kabzę... pominę czyją.
PS. Ja zapowiedziałąm moim przyjaciołom w pracy i znajomym, że jeśli umrę, to pieniądze przeznaczone na kwiaty mają wpłącic na schronisko dla zwierząt. Nie chce żadnych bukietów i wiązanek, które po tygodniu wylądują na śmietniku- "wystarczy" mi wianek od rodziny i symboliczny znicz. To tak przy okazji, absolutnie bez podtekstu w sprawie wieńca dla Basi, do którego chętnie się dołożę.
Poproszę pw z numerem konta
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pt maja 17, 2013 15:27 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

A ja mysle ze jak cos zostanie to powinno pojsc na pomoc szczycienskiemu schronisku, w ktore Basia byla tak zaangazowana, ale oczywiscie decyzja nalezy do Was

Dana mozesz mi podeslac na PW linka do watku gdzie sa zdjecia Basi?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt maja 17, 2013 15:46 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

poproszę o nr konta
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt maja 17, 2013 15:51 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

agusialublin pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Ja też tak uważam.
Myślę że te pieniążki więcej dobrego uczynią jeśli przeznaczymy je na pomoc dla Basinych kotów.Myślę tez że Basia wolałaby żeby przeznaczyć je na kocie bidy.
Każda z nas modli się i będzie modliła za Basię każdego dnia.
Też jestem wierząca ale te pieniazki lepiej przeznaczyć na fundusz Basiny a nie dawać księdzu.

juz na watku konkursowym-na miss i mistera miau padla taka propozycja, by niezaleznie od tego, kto wygra tym razem-srodki z tej zabawy uzyskane przeznaczyc na pomoc np domom tymczasowym, ktore opiekuja sie kotami po Sp.Basi. Tak wiec moim zdaniem to jest najlepsze, co mozna w tej sytuacji zrobic.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 17, 2013 16:10 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Dopiero dostałam się na chwilę do kompa...
Nie ma słów...
[']
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt maja 17, 2013 16:37 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Tak bym chciała być, a nie mam jak sie dostac z mojego grajdoła :(
Też sie dorzucę-ale kasę moge wysłac dopiero w poniedziałek-poprosiłam Danusię, by za mnie założyła.
Zapalę świeczkę Basi w godzinę pogrzebu. :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 17, 2013 17:38 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

kropkaXL pisze:... Też sie dorzucę-ale kasę moge wysłac dopiero w poniedziałek-poprosiłam Danusię, by za mnie założyła....
Wysłane.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]