Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Izuń,
ja myslę że jeszcze trochę czasu będzie trzeba żebyś doszła do siebie.
Po takiej stracie nie da się dojść do siebie od tak szybko.
I będzie dzień lepszy i będzie dzień gorszy.
A pisanie to najlepsza rzecz jaką możesz zrobić. Nie tłamś w sobie żalu i smutku bo to tylko pogorszy Twój stan.
Wczoraj miałam popisać u Ciebie na wątku. Ale nie miałam siły. Wczoraj odeszła jedna z nas. Basia Horacy7 po ciężkiej chorobie. Przeplakalam cały wieczór i dzisiaj to samo.
Nawet jej nie znałam, nie widziałam ale cieżko mi jak bym straciła najbliższą mi osobę. Tyle zrobiła dla kotów w Szczytnie, tyle walczyła o poprawę ich losy w schronisku.
Jakos tak nie mogę dojść do siebie.
A wiesz co my to chyba podobne do siebie jestesmy. Bo ja też jak mam doła to musze sie wygadac. Ostatnio jakoś u mnie kiepsko było. I zaraz dostałam pw i telefon od dziewczyn i tak mi się lżej na duszy zrobiło.
Pisałaś że kotusia bierzesz. Super, ciesze się bardzo bardzotakie maleństwo oj jak ja bym chciała następnego kotusia wziąć. Tylko mój mąż już następnego kota nie wieźmie
NO ale pracuje nad nim i moja w tym głowa żeby zdanie zmienił.
agusialublin pisze:Izuń
ja Agnieszka się nazywam![]()
![]()
![]()
chociaz imię Asia też mi się podoba
izabela132 pisze:agusialublin pisze:Izuń
ja Agnieszka się nazywam![]()
![]()
![]()
chociaz imię Asia też mi się podoba
Hahahaha przepraszammmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie wiem dlaczego napisalam Asia a wiem ze jestes Agusia))
agusialublin pisze:Izuń,
Twój Whiskuś już tam nie jest sam. Basia będzie się min opiekować.
A co do tego faceta to już Ci kiedyś chyba Izuń pisałam. Gdybym ja Ci napisała coś takiego co on powiedział (a tak się nigdy nie stanie) to miałabyś co przeżywać, natomiast że to on powiedział to Ty sobie nawet tym głowy nie zawracaj.
Ja liczę sie ze zdaniem ludzi mądrych, wartościowych. Idiotami nawet nie zawracam sobie głowy. Wiem że to boli bo musiałabyś być z kamienia żeby tego nie odczuć. Ale do serca tego nie bierz.
Ludzi nie zmienisz, idiota i podły ludź do końca swoich dni będzie idiotą i podłym. I będzie skupiał dookoła siebie takich samych jak on pustaków.
Pomysl natomiast dlaczego ja czy inne dziewczyny lubimy tak z Tobą KOchana pogadać. Bo jesteś cudownym człowiekiem, bo kochasz nad życie zwierzeta, bo masz serce Izuń.
izabela132 pisze:Agusia a może chcesz fajnego kotusia... zobacz jaki piękny MCO do adopcji. Ja bym wzieła ale koszt transportu b. duży
viewtopic.php?f=10&t=153129
agusialublin pisze:izabela132 pisze:Agusia a może chcesz fajnego kotusia... zobacz jaki piękny MCO do adopcji. Ja bym wzieła ale koszt transportu b. duży
już go widziałam![]()
oj jak ja bym wzięła kotusia tylko mój mąż nie chce sie zgodzić na następnego
izabela132 pisze:agusialublin pisze:izabela132 pisze:Agusia a może chcesz fajnego kotusia... zobacz jaki piękny MCO do adopcji. Ja bym wzieła ale koszt transportu b. duży
już go widziałam![]()
oj jak ja bym wzięła kotusia tylko mój mąż nie chce sie zgodzić na następnego
Jak mężowy nowy kotek szkodzi........wyrzuć męża, o co chodzi hihihihihi![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], Nul i 55 gości